Haberler

Uşak'ta protokol üyelerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş kutlama mesajı yayımladı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, mesajında, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını coşkuyla kutlamanın onuru ve gururunun yaşandığını söyledi.

Milli birlik ve beraberlik şuuruyla Türkiye Cumhuriyeti'ni geleceğe, güvenle ve daha güçlü şekilde ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını aktaran Kocabıyık, "Bugün 98. yaşını kutladığımız Cumhuriyetimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize bıraktığı en değerli emanet olarak her geçen gün yükselmektedir ve yükselmeye devam edecektir. Milli Mücadelede canlarını hiçe sayarak vatanımızı, bayrağımızı ve istiklalimizi bize kazandıran kahramanlarımızın aziz hatıraları sonsuza kadar yaşatılacaktır. Cumhuriyetimizin mevcudiyetini korumak için bütün gücümüzle çalışırken vatanımızın ve milletimizin refahı adına hedeflediğimiz değerlerden gözlerimizi bir an olsun ayırmayacağız." dedi.

Türk milletinin verdiği kurtuluş mücadelesinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetle taçlandığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak bugün ve yarın da önümüze çıkan ve çıkabilecek her türlü engel karşısındaki en büyük dayanağımız bu duygudur. Mukaddes vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin taçlanmasıyla kurulan Cumhuriyetimizin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ise tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin ilanının 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadığı belirtti.

Tarihi boyunca her türlü zorluğun üstesinden gelen Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde vatanına ve bayrağına sahip çıkmaya devam edeceğini söyleyen Savaş, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, öğrencilerimizin, çalışanlarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Funda Kocabıyık Cumhuriyet 29 Ekim Uşak Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title