Haberler

Güven Partililer Tombalayı Böyle Kaçırdı

Adana’da polisin Güven Parti’ye yaptığı 21’inci baskında bir kişinin tombala malzemelerinin bulunduğu çuvalı kaçırması saniye saniye görüntülendi.

Adana'da polisin Güven Parti'ye yaptığı 21'inci baskında bir kişinin tombala malzemelerinin bulunduğu çuvalı kaçırması saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Güven Parti'de tombala oynatıldığı ihbarı üzerine binaya 21'inci kez operasyon yaptı. Polis, kapıya vurarak "Aç polis" diye bağırdı ancak kapıyı açan olmadı. Bir süre sonra polis, tırmanıp diğer tarafa geçerek ilk kapıyı kendi açtı. Ancak polisin karşısına ikinci bir kapı daha çıktı. Polis ekipleri, yaklaşık 30 dakika kapıyı çalıp "Aç polis" diye bağırdı. Ancak kapı yaklaşık yarım saat sonra açıldı. Bu arada partililer tombala malzemelerini bir çuvala doldurup aşağıda bekleyen kişiye attı. Şahıs torbayı alıp sırtlayarak hızla parti binasından uzaklaştı. Ancak bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, partide bulunan 100 kişiye 189'ar lira idari para cezası yazdı, 6 kişiye tombala oynamaktan adli işlem yaptı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Kuruköprü Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title