Haberler

Gürün'de Emekliye Ayrılan Belediye Personeline Teşekkür Plaketi

Gürün Belediyesinde emeklilik hakkı kazanan belediye personeline teşekkür plaketi verildi.

Gürün Belediyesinde emeklilik hakkı kazanan belediye personeline teşekkür plaketi verildi.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, belediyeye yıllarca emek vermiş, kurumda çeşitli görevlerde bulunarak emekliliğe hak kazanmış çalışanlarla ilçedeki bir lokantada bir araya geldi.

Belediye meclis üyeleri ve personelin katıldığı yemekte zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Emekli olan personele Gürün'e yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür eden Çiftçi, "Bizler tüm personelimizle büyük bir aileyiz. Hepimizin ortak derdi Gürün'e, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmektir." dedi.

İlçede yapılan bütün hizmetlerde belediye personelinin alın terinin olduğu vurgulayan Çiftçi, "Emekliye ayrılan personelimize bundan sonraki yaşantılarını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini diliyoruz. Bizden yana hakkımız varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin." diye konuştu.

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Çiftçi, emekliliğe hak kazanan Oktay Kayapınar ile Yılmaz Sarı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gürün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title