Haberler

Güneş: Turu İyi Skorla Atlayamadık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçında, Antalyaspor Karşısında İyi Bir Skorla Turu Geçmek İstediklerini Ama Bunu Başaramadıklarını Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında, Antalyaspor karşısında iyi bir skorla turu geçmek istediklerini ama bunu başaramadıklarını söyledi.

Oyuncuların zaman zaman oyunu soğutmak istediklerini belirten Güneş, takımın ikinci yarı kontrolü ele aldığını ifade etti. Güneş, güzel bir maç oynandığını ifade ederek, ''İyi bir skorla turu atlamak isterdik, ama olmadı. Ancak oyuncularımın niyeti iyiydi. Skorun verdiği avantajı korumak istediler. Rakibimiz dirençli, inançlı ve istekli oynadı. Bu rakibimiz Galatasaray'ı da elemişti. Bu unutulmamalı'' dedi.

Güneş, ''Fenerbahçe ile güzel bir maç olacak. İki takım da çok büyük camialar. Her iki takımın da büyük bir taraftar kitlesi var. Eğer Antalyaspor ile Manisaspor finale kalsaydı bizim vereceğimiz taraftar coşkusunu veremezlerdi. Finalde ilk defa Olimpiyat Stadı'nın dolacağını düşünüyorum. Fenerbahçe ile çok güzel bir maç yapacağız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title