Haberler

Gümüşhane'de Yakalanan Terörist Tutuklandı

Gümüşhane'de 27 Haziran Çarşamba Günü Torul İlçesi Terminal Mevkiinde Emniyet Müdürlüğü Görevlilerince Yakalanan 'Agit' Kod Adlı Terörist Mehmet Kalkan, Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Gümüşhane'de 27 Haziran Çarşamba günü Torul ilçesi terminal mevkiinde emniyet müdürlüğü görevlilerince yakalanan 'Agit' kod adlı terörist Mehmet Kalkan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

4 günlük gözaltı süresi dolan terörist, mahkeme öncesi kendilerine yardım ve yataklık ettikleri iddia edilen N.Ö. ve Y.Ö. kardeşler ile, daha sonra zoraki yiyecek aldıkları köy muhtarı Z.Ö. ve kardeşi M.Ö. ile yüzleştirildi. Saat 14.30 sıralarında askeri zırhlı araçla getirildiği mahlemede tutuklanan terörist, Gümüşhane E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Agit kod adlı terörist Mehmet Kalkan'ın 1984 doğumlu ve Mardin nüfusuna kayıtlı olduğu ve 8 yıl önce terör örgütüne katıldığı, Kuzey Irak'ta bir süre eğitim gördükten sonra Bingöl kırsalında eylem ve faaliyet yaptığı ve son 2 yıldır Gümüşhane kırsalında terörist eylem ve faaliyetlerde bulunduğu tespit edildi.

(OY-AA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title