Haberler

GİSPİR Boat Show Tuzla, kapılarını açtı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliğinin (GİSPİR) ana sponsorluğunda düzenlenen 4. Boat Show Tuzla Fuarı, Viaport Marina'da açıldı.

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliğinin (GİSPİR) ana sponsorluğunda düzenlenen 4. Boat Show Tuzla Fuarı, Viaport Marina'da açıldı.

Motoryat, yelkenli, sürat teknesi, lansman ve sıfır tekneler, catamaran, deniz ekipmanları, charter firmaları, hybrid tekneler ve teknolojiler, deniz motosikleti, motorlar, bot, sektör dergileri, tekstil ürünlerinin bulunduğu fuarda, 200'den fazla firma stant açtı.

Fuarda, 400 farklı markanın boyları 5 ila 50 metre arasında değişen, toplam değeri 600 milyon lirayı bulan tekneleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fuarda en ilgi çeken tekne, içerisinde 4 kabin, 4 banyo, bir kaptan kabini bulunan 15 milyon lira değerindeki "Absolute 72 Fly" oldu.

GİSBİR Boat Show Tuzla Fuarı'nda bu yıl çeşitli seminerler, kitap imza günleri, paneller ve workshoplarla fuar ziyaretçilerine farklı deneyimler sunulacak.

VİA Fuarcılık Genel Müdürü Dilek Günaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda, alıcıların tekneleriyle deneme sürüşü yapabildiklerini söyledi.

Günaydın, "Bu yıl 4. kez düzenlediğimiz fuarımız dünya sıralamasında da ilk beşte yer alıyor. Fuarımız 13 Ekim'e kadar ziyarete açık olacak." dedi.

Bu yıl ilk kez GİSPİR sponsorluğunda düzenlenen fuara 60 bin ziyaretçi bekleniyor.

Fuarda çocuklar için özel bir alan da ayrılırken burada etkinlik havuzunda minik denizcilere yelken eğitimleri verilerek, yelken sporunun keyfini yaşamaları sağlanacak.

Fuar, 13 Ekim'e kadar 10.00-19.00 saatlerinde açık olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Marina Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title