Haberler

Giresun Vali Şahin'den Vali Olmak İsteyen Çocuğa Vali Şahin'den Vali Olmak İsteyen Çocuğa Açıklaması

GİRESUN Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aygün Attar ile birlikte 19 Eylül İlkokolu'nda öğrencilere karne dağıttı.Prof.Attar'ın evlatlığına da karne veren Şahin, vali olmak istediğini söyleyen bir kız öğrenciye de,...

"bana 33 SENE SONRA NASİP OLDU, SANA O KADAR GECİKMEZ İNŞALLAH"

GİRESUN Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ile birlikte 19 Eylül İlkokolu'nda öğrencilere karne dağıttı. Prof. Attar'ın evlatlığına da karne veren Şahin, vali olmak istediğini söyleyen bir kız öğrenciye de, "Bana 33 sene sonra nasip oldu. Sana o kadar gecikmez inşallah" dedi.

PROF. ATTAR'IN EVLATLIĞINA DA KARNE VERDİ

Vali Şahin, Rektör Attar ile önce 1.'nci sınıf öğrencilerine karne dağıttı. Daha sonra ikinci sınıflardan birine giren Vali Şahin, Rektör Prof. Dr. Attar'ın geçen yıl bir çocuk yurdundan alarak evlat edindiği Umut Kerem Altuntaş'ı yanına çağırdı, 'Umut da şanslı. İnsan şanslı olunca ikinci şansı da alır. Bununki daha farklı. Sıkışmış, sıkışmış, sıkışınca hızır yetişmiş. Hızır burada, hızır Rektör anne. Vali amcanı da unutmaö diyerek karnesini verdi.

BANA 33 SENE SONRA NASİP OLDU, SANA O KADAR GECİKMEZ İNŞALLAH!

Gelecekte ne olmak istediğini sorduğu Nazlı Kamal adındaki öğrenciden, "Vali olmak istiyorum" yanıtı alan Vali Şahin, küçük çocuğun karnesini verdikten sonra, 'Ah kızım ah. Vali, müsteşar, bakan olmak nasip işi. Allah nasip ederse olur. Bana 33 sene sonra nasip etti. Sana o kadar gecikmez inşallah" dedi.

Vali Şahin, 11 Şubat'ta tamamlanacak olan ara tatilin çocukların dinlenmesi için vesile olacağına işaret etti ve beraberindekilerle daha sonra okuldan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Üniversitesi Dursun Ali Şahin Aygün Attar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title