Haberler

Genelkurmay Başkanı Org. Özel, Bordo Berelileri Denetledi

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında bordo berelileri denetledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yurt genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı denetledi.

ÖZEL KUVVETLER'E "ÖZEL" ZİYARET

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in 22 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ziyaret ettiği belirtildi.


GÜLER VE ATAY DA EŞLİK ETTİ

Açıklamaya göre, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın eşlik ettiği denetlemede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda denetleme ve incelemelerde bulundu, yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yaptı ve gece icra edilen "Özel Kuvvetler Tatbikatı"nı izledi.

İlgili Haberler
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir?
Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (70)

zorbey:

dünyada hiç bir güç gerillayla savaşamaz

7
49
yanıtYanıtla
Baz ciyaMobil-IOS:

Bunlar siniri gecince pembe bere takiyorlar

6
47
yanıtYanıtla
memleketın çocuğuMobil-ANDROID:

Ãllah devletımızı asker ve polisımızı korusun

51
1
yanıtYanıtla
eşref:

bordo bereliler canlarım gardaşlarım işiniz rast gelsin.

45
2
yanıtYanıtla
pkk yok ol inşallah:

ne mutlu ALLAH yolunda gidenlere. müslüman bir kürt olarak zerdüştleri vurun bunlar bizi temsil edemez . pkk kürt değil ermeni dir

38
6
yanıtYanıtla
TEK YOL HEPARMobil-ANDROID:

TEK YOL OSMAN PAMUKOĞLU

27
14
yanıtYanıtla
Yasasin ORDUMUZMobil-IOS:

COK YASAYIN Pkk nin ölümü sizin elinizden olsun insallah

36
4
yanıtYanıtla
akif:

bordo berelilerin ailesi yoktur annesi babası yoktur hepsi kimsesiz çocuklardan oluşur yetim hanelerde büyümüş çocukluktan beridir egitim alan kişilerdir annesi babası devlettir nasıl sen anneni babanı koruyorsan onlarda devleti için öldürmeyecegi kişi yoktur ve hepsi kürtçe arapça ermenice birsürü dil bilir ve pkk nın içine bil zamanında birsürü sızmıştır siz onları bulamassınız ama onlar sizi bulur demeiş teröristler dini için bayragı için öldürmeyecegi tek kişi yoktur

37
2
yanıtYanıtla
Muss isviçre:

Kandile terörist nerden gidiyor aydanmı.türkiyedeki aileleri toplanmalı işid gibi kellesi kesilsin.sal çocuğunu kandile türkiyede yeşilkartla gez.suçu kendimizde arayalım aponun yeğeni meclise girerse biz kaybetmişiz demektir.romantik takïlmanın anlamı yok.dişe diş.icabında doğdukları köyüde cezalandırmali.türkiyedeki aşırı insanhakları AVRUPADA yok

31
5
yanıtYanıtla
melek:

Rabbim güç kuvvet versin size vatan size emanet

33
2
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title