Haberler

Gençlik Sahnesi 3. Tiyatro Kursları Başladı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Gençlik Sahnesi kursları Turgut Özakman Sahnesi'nde ilk eğitimini gerçekleştirdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, geçtiğimiz iki yıl boyunca titizlikle yürüttüğü, koordinatörlüğünü ve eğitmenliğini Şehir Tiyatrosu sanatçılarının üstlendiği Gençlik Sahnesi 3. Tiyatro Kurslarına Turgut Özakman Sahnesi'nde başladı.

18-19 - 20 Ekim tarihlerinde yapılan seçmelere sonucu, 23 aday kursiyer olmaya hak kazandı. Ücretsiz olarak yürütülen ve Turgut Özakman Sahnesi'nde başlayan eğitimler, Emre Basalak, Özlem Boyacı, Pınar Bekaroğlu, Özlem Baykara ve Sibel Arıcan eşliğinde sürdürülecek ve sezon boyunca devam ederek, Mayıs 2017'de tamamlanacak. Kursiyerler eğitim dönemi boyunca, Temel Oyunculuk Eğitimi, Hareket ve Oyunculuk Eğitimi, Diksiyon ve Konuşma Sanatı Eğitimi, Sahne ve Oyunculuk Eğitimi, Dünya Tiyatro Tarihi ve Teorileri Eğitimi ile Dekor ve Kostüm Tarihi eğitimlerini alacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Özakman Eskişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title