Haberler

Genç Öğretmenden Geriye Öğrencileri ile Söylediği Türkü Kaldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden 1 yıllık öğretmen 30 yaşındaki Tokatlı Ahmet Yunus Emre Erdoğan'dan geriye, öğrencileri ile birlikte sınıfta söylediği türkü kaldı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden 1 yıllık öğretmen 30 yaşındaki Tokatlı Ahmet Yunus Emre Erdoğan'dan geriye, öğrencileri ile birlikte sınıfta söylediği türkü kaldı.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Müzik öğretmenliği bölümünü tamamladıktan sonra geçtiğimiz yıl Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan Tes-İş Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak atanan Ahmet Yunus Emre Erdoğan, dün gece ilçede bulunan Budak Köyü İlkokulu Müdürü 29 yaşındaki Berat Çivi'nin kullandığı 61 KA 687 plakalı otomobil ile ilçenin Çamurlu köyünden Patnos'a doğru yola çıktı. Ancak, otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada Berat Çivi olay yerinde, Ahmet Yunus Emre Erdoğan ise kaldırıldığı Patnos Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

HİKAYESİ YÜREK BURKTU

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yaşayan Suat-Seyhan Erdoğan çiftinin, üç çocuğun biri olan Ahmet Yunus Emre Erdoğan'ın ölümü kentte yaşayan arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Üniversiteyi tek dersten dolayı yedi yılda bitirdiği öğrenilen Erdoğan'ın KPSS'de başarılı olmasına rağmen atanamadığı ortaya çıktı. Bu süre içerisinde topluma hizmet dersi için kentte bulunan Görme Engelliler Okulunda görev yapan genç öğretmen, öğrencileri ile birlikte 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında onlarca konser verdi. Geçtiğimiz yıl tek dersini vererek mezun olan Erdoğan, KPSS'de başarılı olarak Patnos ilçesinde bulunan Tes-İş Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak atandı. Erdoğan'ın atanmasının ardından sosyal medya hesabından, "Beni ısrarla mezun etmeyen 'hocalar' oldu. Bundan sebep aileme varana kadar mahcubiyet yasamadığım, aramın bozulmadığı kimse kalmadı. Zayıfladım saçlarım döküldü psikolojim bozuldu. Şimdi geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek için gecemi gündüzüme katarak imkansızlıkları, olmazlari kafamdan silerek uykusuz kalıyor çalışıyorum" yorumunda bulunduğu görüldü.

Geçtiğimiz yıl ataması yapıldığı gün sosyal medya hesabına 'Son 40 dakika. Kalbim yerinden çıkmazsa iyidir. Allah'ım hakkımızda hayırlısı nereyse orayı nasip et" yazan Ahmet Yunus Emre Erdoğan geriye ise okulunda öğrencileri ile birlikte söylediği 'Hoş geldin' türküsü kaldı. Sosyal medya hesabından sınıfındaki öğrencileri ile birlikte verdiği konserlerin videosunu paylaşan talihsiz öğretmen, Reşadiye'nin Bozcalı beldesinde bugün ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Patnos Tes İş Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title