Haberler

Genç Motosikletçi de Yurda Dönüyor

Sofuoğlu ile birlikte antrenmanda düşerek bugünkü sıralamalara katılamayan genç pilot Toprak Razgatlıoğlu da Türkiye'ye dönecekMilli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile birlikte antrenmanda düşerek bugünkü sıralamalara katılamayan genç pilot Toprak Razgatlıoğlu da Türkiye'ye döneceğini ve...

Sofuoğlu ile birlikte antrenmanda düşerek bugünkü sıralamalara katılamayan genç pilot Toprak Razgatlıoğlu da Türkiye'ye dönecek

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile birlikte antrenmanda düşerek bugünkü sıralamalara katılamayan genç pilot Toprak Razgatlıoğlu da Türkiye'ye döneceğini ve yarınki yarışa katılamayacağını söyledi.

Avrupa SuperStock1000 Şampiyonası için Fransa'da bulunan Toprak Razgatlıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün antrenmanda düştüm, omzum yerinden çıktı. Kendim yerine takmaya çalıştım ama takamadım. Doktorlar baktılar ve yerine taktılar. Şükür fazla bir şeyim yok ama tekrar çıkma olasılığı olduğu için yarışmama izin vermediler. Bu üzüntü yetmiyomuş gibi Kenan ağabey düştü ve 3 kırığı var. Bu hafta çok kötü geçiyor ama hayırlısı. Olacağı varmış. Şimdi özel uçakla Türkiye'ye dönüyoruz. Herkese çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Sofuoğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title