Haberler

GAZİANTEP'TE 'KEMİK İLİĞİ VE KÖK HÜCRE NAKİL MERKEZİ' AÇILDI

Güncelleme:

GAZİANTEP Özel Medical Park Hastanesi'nde 11 yatak kapasitesine sahip olan Erişkin Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi hizmete açıldı.

GAZİANTEP Özel Medical Park Hastanesi'nde 11 yatak kapasitesine sahip olan Erişkin Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi hizmete açıldı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba'nın desteği ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. İlhami Kiki'nin öncülüğünde hizmete açılan Erişkin Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi, ulusal ve uluslar arası standartlara uygun olarak en üst düzeyde hasta güvenliği ve hijyenik koşullar esas alınarak oluşturulmasının yanı sıra bölgede özel hastaneler arasında ilk merkez olarak bilinmektedir.

Kemik İliği Transplantasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. İlhami Kiki, açılış yapılan merkezin 11 yatak kapasitesine sahip olduğunu, her odanın kişiye özel olarak hazırlandığını aktardı. Hijyenik kurallara azami özen gösterilen merkezde, her odaya iki ayrı kapıdan geçilerek giriş sağlandığını ifade ederek şöyle dedi

'Erişkin Kemik İliği ve Kök Hücre Merkezi'miz halkımızın talepleri nedeniyle hizmete açılmıştır. Bu hizmeti halkımıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Merkezimiz, 11 yatak kapasitesine sahip olup, her oda kişiye özel olarak hazırlanmıştır. Hijyenik kurallara azami özen gösterdiğimiz merkezimizde, her odaya iki ayrı kapıdan geçilerek giriş sağlanmaktadır. Merkezimizin ısıtma ve soğutma sistemleri hepa filtreli klima sistemi aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Her odada sıcaklık kontrolü oda içerisindeki kontrol ekranından yapılmaktadır. Medical Park Gaziantep Hastanesi Erişkin Kemik İliği Nakil Merkezi'nde kişiye özel odalarımızda, oda havası günlük olarak en az 12 defa olmak üzere tamamen temizlenmektedir. Pozitif basınçlı odalar ihtiyaç durumunda negatif basınçlı hale getirilebilmektedir. Merkezimizdeki 2 hasta odası gerektiğinde yoğun bakıma dönüştürülebilme özelliğine sahiptir. Merkezimize çalışanların ve ziyaretçilerin üst düzey önlemlerle giriş ve çıkışları kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir. 7 gün 24 saat hizmet veren merkezimizde, kemik iliği nakli konusunda eğitim almış, alanında uzman sertifikalı hemşire ve yardımcı sağlık personelleri görev yapmaktadır. Erişkin Kemik İliği Nakil Merkezi'miz düzenli olarak en üst düzeyde hijyenik koşullar sağlanmak üzere dezenfekte edilmektedir. Hava kalitesi belli aralıklarla test edilmekte ve partikül sayımı yapılarak hepa filtreli klima sisteminin etkinliği değerlendirilmektedir. Bu bağlamda Doğu ve Güneydoğu bölgesi dahil olmak üzere Erişkin Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi'miz ile tüm halkımızın hizmetindeyiz.??

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title