Haberler

Galatasaray'a Önümüzdeki 3 Ay İçinde 140 Milyon Nakit Gerekiyor...

Mayıs ödemesi ise 90 milyonKadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHAGalatasaray'da sular tersine akıyor ama kimse farkında değil.Sarı Kırmızılı kulüpte tüm dikkatler futbola çevrilmişken yönetim ise harıl harıl sıcak para arayışında.

Mayıs ödemesi ise 90 milyon

Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul-DHA

Galatasaray'da sular tersine akıyor ama kimse farkında değil.

Sarı Kırmızılı kulüpte tüm dikkatler futbola çevrilmişken yönetim ise harıl harıl sıcak para arayışında. Sarı Kırmızılı ekibin bu hafta Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ile oynayacak olması futbol gündeminin birinci maddesi. Derbinin şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe'yi de çok yakından ilgilendirmesi Galatasaray'a yönelik dikkatleri yoğunlaştırmış durumda.

Ancak Galatasaray'ın Mayıs içerisinde ödemesi zorunlu sözleşme yükümlülükleri 90 milyon TL. Sarı Kırmızılı kulüpte tüm dikkatler futbola çevrilmişken yönetim ise önümüzdeki 25 gün içerisinde 90 milyonu bulmanın çarelerini arıyor. Yönetim kurulunda yapılan görüşmelerde başkan Dursun Özbek'in "Ben bu işi çözeceğim" diyerek yönetici arkadaşlarını rahatlattığı öğrenildi. Ayrıca Haziran ve Temmuz aylarında da da 50 milyona yaklaşan borç ödeme yükümlülüğü de var.

Başkan Dursun Özbek'in Mecidiyeköy'deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

FUTBOLCULARA 4 AYDIR ÖDEME YAPILMIYOR

Galatasaray futbolda son derece kritik haftalara girerken, Avrupa Kupaları'na katılma hakkını elde etmenin planlarını yapıyor. Bilindiği gibi Sarı Kırmızılı ekip, UEFA'nın verdiği cezayı çekmesi için Avrupa Kupaları'na katılma hakkı elde etmek zorunda. Galatasaray kupayı kazanırsa Avrupa Kupası hakkını elde edecek ve aynı zamanda ligde 5. olursa yine bu hakkı kazanacak. Sarı Kırmızılı futbolcular kupada finale yükselerek, Avrupa umudunu artırdı. Ancak yönetimin futbolculara 4 aydır ödeme yapamadığı Florya'da yükses sesle dile getirilmeye başlandı. Yerli, yabancı hiçbir futbolcuya ödeme yapılmazken, şimdiye kadar hiçbir futbolcunun yönetime karşı bir eylemde bulunmadığı ve ödemelerin yapılmasını bekledikleri bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Telekom Arena Galatasaray İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title