Haberler

Fotoğrafçılardan Küresel Yürüyüş

’500px Fujifilm Küresel Fotoğraf Yürüyüşü’ (Global Photo Walk) Dünya’da 71 ülke ve 200’den fazla şehirle eş zamanlı olarak Antalya’da gerçekleştirildi.

'500px Fujifilm Küresel Fotoğraf Yürüyüşü' (Global Photo Walk) Dünya'da 71 ülke ve 200'den fazla şehirle eş zamanlı olarak Antalya'da gerçekleştirildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yürüyüşte fotoğraf tutkunları bir araya geldi. 71 ülke ve 200'ün üzerinde şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlik Türkiye'de ise Antalya ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Çok sayıda fotoğraf tutkunun bir araya geldiği etkinliğin Antalya ayağına da ilgi fazlaydı. 3 saat ile sınırlandırılan etkinlikte fotoğraf severler Antalya ve Kaleiçi'nin tarihi mekanlarını bol bol fotoğraflama imkanı buldular. Organizasyonun Antalya sorumlusu Baki Karaçay, küresel bir sosyal paylaşım sitesi olan 500px'in her sene geleneksel hale getirdiği bu etkinlikle fotoğrafa olan ilginin artmasını ve insanların yaşadıkları şehirleri fotoğraf sayesinde tanıtımının amaçlandığını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title