Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine tepki gösterdi.

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) Genel Müdürü Murat Karagüzel, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine tepki gösterdi.

Karagüzel, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından dağıtım bölgesindeki kentlerde halk tarafından gerçekleştirilen demokrasi nöbeti eylemlerine desteğini sürdüreceğini ifade etti.

15 Temmuz'da hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalan halkın o günden sonra demokrasi nöbetini tutmaya başladığını anımsatan Karagüzel, tutulan ve devam eden demokrasi nöbetlerinin, bu tür hain girişimlere karşı birlik ve beraberlik içinde olduklarının göstergesi olduğunu belirtti.

Karagüzel ayrıca, "Halkın bu gücünü, birlikteliği görenler, inşallah bir daha böylesi darbe girişimlerine kalkışmazlar. Biz de bölgenin enerji şirketi olarak, demokrasiyi korumak adına her gece burada toplanan halkımızın bir nebze olsun yorgunluğunu giderebilmek için merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Park Orman'da açılan stantta halka ücretsiz olarak su, çay ve yemek dağıtmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Karagüzel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title