Haberler

Ferizli'de 19 Mayıs Coşkusu

Güncelleme:

Tüm yurtta olduğu gibi Ferizli'de de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kutlamalara İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından saat 09.00'da Hükümet Konağı önünde ki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlandı.

Çelenk sunumunun ardından 19 Mayıs kutlama programı Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi Spor salonunda devam etti.

Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi Spor salonunda saat 10.00 başlayan 19 Mayıs kutlama programına Ferizli Kaymakamlığına vekâleten Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve tüm ilçe protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, STK Temsilcileri, Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi spor salonunda Saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşıyla başlayan kutlamalarda günün anlam ve önemini belirtme adına konuşmayı Bakırlı Ortaokul beden eğitimi Öğretmeni Onat Çetin yaptı. Kutlamalar öğrencilerin okuduğu şiirler, halk oyunları ve çeşitli spor dalların da sergiledikleri gösterilerin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Ferizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title