Haberler

Euro 2016 E Grubu'nda Son Maçlar Oynandı

Paris / DHAAvrupa Futbol Şampiyonası E Grubu 3. ve son maçları sonunda Belçika grup lideri, İtalya grup ikincisi, İrlanda Cumhuriyeti de en iyi 3. olarak bir üst tura yükseldiler.

Paris / DHA

Avrupa Futbol Şampiyonası E Grubu 3. ve son maçları sonunda Belçika grup lideri, İtalya grup ikincisi, İrlanda Cumhuriyeti de en iyi 3. olarak bir üst tura yükseldiler.

Grupta oynanan son maçlarda İrlanda Cumhuriyeti, İtalya'yı 1 - 0 mağlup ederken, Belçika da İsveç'i tek golle yendi.

Bu arada A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'nin İtalya'yı 1-0 yenmesinin ardından en iyi üçüncüler sıralamasında 5. oldu ve turnuvaya veda etti.

Son maçlar sonunda puan durumu şöyle oluştu:

1 - Belçika 6 puan

2 - İtalya 6 puan

3 - İrlanda Cumhuriyeti 4 puan

4 - İsveç 1 puan

İki maçın istatistikleri şöyle;

İTALYA - İRLANDA CUMHURİYETİ: 0 - 1

Stadyum: Pierre Mauroy

Hakemler: Ovidiu Hategan, Octavian Sovre, Sebastian Gheorghe

Teknik Direktör: Antonio Conte

İTALYA: Salvatore Sirigu, Mattia de Sciglio (81. dk Stephan El Shaarawy), Angelo Ogbonna, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Alessandro Florenzi, Thiago Motta, Stefano Sturaro, Federico Bernardeschi (60. dk Matteo Darmian), Simone Zaza, Ciro Immobile (75. dk Lorenzo Insigne)

Teknik Direktörü: Martin O'Neill

İRLANDA CUMHURİYETİ: Darren Randolph, Seamus Coleman, Richard Keogh, Shane Duffy, Stephen Ward, James McCarthy (77. dk Wes Hoolahan), James McClean, Jeff Hendrick, Robbie Brady, Shane Long (90. dk Stephen Quinn), Daryl Murphy (70. dk Aiden McGeady)

SARI KART: 39. dk Salvatore Sirigu, 79. dk Andrea Barzagli, 87. dk Simone Zaza, 90. dk Lorenzo Insigne (İtalya), 40. dk Shane Long, 73. dk Stephen Ward (İrlanda Cumhuriyeti)

GOLLER: 85. dk Robbie Brady (İrlanda Cumhuriyeti)

----------------------------------------------

İSVEÇ - BELÇİKA: 0 - 1

Stadyum: Allianz Riviera

Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp

Teknik Direktör: Erik Hamren

İSVEÇ: Andreas Isaksson, Erik Johansson, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Emil Forsberg (83. dk Erkan Zengin), Sebastian Larsson (70. dk Jimmy Durmaz), Albin Ekdal, Kim Kallström, Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg (63. dk John Guidetti)

Teknik Direktör: Marc Wilmots

BELÇİKA: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Radja Nainggolan, Axel Witsel, Kevin de Bruyne, Eden Hazard (90. dk Divock Origi), Yannick Carrasco (71. dk Dries Mertens), Romelu Lukaku (87. dk Christian Benteke)

SARI KART: 31. dk Thomas Meunier, 45. dk Axel Witsel (Belçika), 33. dk Albin Ekdal, 36. dk Erik Johansson (İsveç)

GOLLER: 84. dk Radja Nainggolan (Belçika)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrlanda Cumhuriyeti Belçika İtalya Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title