Haberler

Eskişehir: Eski Öğrencilerine Silahla Ateş Ettiği İddia Edilen Emekli Öğretmene Gözaltı

Eskişehir'de, Eski Öğrencilerine Silahla Ateş Ettiği İddia Edilen Emekli Öğretmen Gözaltına Alındı.

Eskişehir'de, eski öğrencilerine silahla ateş ettiği iddia edilen emekli öğretmen gözaltına alındı.

İddiaya göre, Çamlıca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, emekli öğretmen Y.K. (46), "Hocam bir dakika bakar mısın?" diyen eski öğrencileri İsmail Ö. (22) ve Semih D.'ye (22) belinden çıkardığı tabancayla ateş etti. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan emekli öğretmen Y.K.'nin evinde 2 kurusıkı tabanca ele geçirilirken, olay yerinde ise 7.65 milimetre çapında bir boş kovan bulundu.

Y.K., verdiği ifadede maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Eski talebelerimin, 'hocam burada ne geziyorsunuz?" diyerek kafa atmaya çalışmaları üzerine kurusıkıdan bozma tabancamla havaya bir el ateş ettim. Daha sonra yanlarından ayrılıp, silahı Porsuk Çayı'na attım" dedi.

İsmail Ö. ile Semih D. ise, polise verdikleri ifadelerinde, "Emekli öğretmenimizi 3-4 gündür aynı yerde amaçsızca gezdiğini gördük ve arkasından 'bir dakika bakar mısın?' diye seslendik. Aniden geri dönüp, belinden çıkardığı silahla bacaklarımıza doğru ateş edip, tehditte bulundu" dedi.

Emekli öğretmen hakkında "silahla tehdit ve hakaret" suçundan yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title