Haberler

Eskişehir'de Polislere Saldırı: 2 Yaralı

Eskişehir'de Meydana Gelen 2 Ayrı Olayda, Saldırıya Uğrayan 1'i Bıçakla Olmak Üzere 2 Polis Memuru Yaralandı.

Eskişehir'de meydana gelen 2 ayrı olayda, saldırıya uğrayan 1'i bıçakla olmak üzere 2 polis memuru yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilk olay Yenidoğan Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde meydana geldi. Çalıntı malı satmaya çalıştığı iddia edilen Y.K.A (33) ile polisler arasında kovalamaca başladı. Bir süre sonra çevredeki park halindeki bir otomobilin altına saklanan şüpheli Y.K.A., kendisini aracın altından çıkarmak isteyen polis memuru Ayvaz N.'yi (43) elinden bıçakla yaraladı. Polis memuru, Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Y.K.A. ise, "bıçakla tehdit, yaralama ve polisin görevini engelleme" suçlarından gözaltına alındı.

Diğer olay ise Osmangazi Üniversitesi-Opera seferini yapan tramvayda yaşandı. Vişnelik durağında bindikleri tramvayda kavgaya tutuşan İ.U. (38) ile İ.Ö.'ye (44) polis memuru H.D., müdahale etti. Bu esnada, İ.U., polis memuruna kafa attı. Kaşı açılan polis memuru H.D., Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Polis, İ.Ö. ile İ.U.'yu "görevli polisin görevini engellemek ve kasten yaralama" suçlarından gözaltına aldı.

Her iki olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(OÖ-MŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title