Haberler

Eski Hatlara Maski Eli

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar'ın Atatürk Mahallesi Gölet Evleri mevkiinde içme suyu şebeke yenilemesi yaparak, eski hattı çağın gereklerine uygun hale getirdi.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kentleşmeye bağlı olarak gün geçtikçe artış gösteren altyapı ihtiyaçlarına çözümler geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar merkez mahallelerinden Atatürk Mahallesi Gölet Evleri mevkiinde içme suyu şebeke yenileme çalışması gerçekleştirdi.İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak görev yapan ekipler tarafından mahalledeki yeni yerleşimlerle birlikte ihtiyacı karşılamakta zorlanan eski hattın yerine yeterli ve kullanışlı içme suyu boruları döşendi.

MEVCUT HAT YETERSİZDİ

Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, "Mahallemizin imara yeni açılan kısımlarıyla birlikte mevcut içme suyu hattımız yetersiz gelmeye başlamıştı. MASKİ ekipleri de çalışma başlatarak kısa süre içerisinde yeni şebekemizi döşediler. Tüm yetkililere ve çalışan arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Mustafa Kemal Atatürk CEO Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title