Haberler

Eski Bakan Taşar'ın Hayatını Kaybetmesi

Eski Bakanlardan Mustafa Taşar'ın Afyonkarahisar'da Trafik Kazası Sonucu Hayatını Kaybetmesi, Memleketi Gaziantep'te Üzüntüyle Karşılandı.

Eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın Afyonkarahisar'da trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi, memleketi Gaziantep'te üzüntüyle karşılandı.

Mustafa Taşar'ın ölüm haberinin duyulması üzerine, kardeşi Namık Taşar'ın Ömer Asım Aksoy Bulvarı'ndaki evine akın eden yakınları ve vatandaşlar aileye taziyede bulundu. Eski bakanlardan Taşar'ın kardeşi Namık Taşar, ölüm haberini televizyondan öğrendiklerini belirtti. Namık Taşar, kardeşinin Burdur'da askerlik yapan oğlu Ali Emre'yi ziyarete gittiğini ve kazanın dönüş yolunda meydana geldiğini kaydetti. Namık Taşar, ağabeyinin cenazesini almak için Afyonkarahisar'a gideceklerini ve cenazenin, geçen yıl kanserden ölen diğer ağabeyi Faruk Taşar'ın defnedildiği Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceğini ifade etti.

Bu arada, eski bakanlardan Mustafa Taşar'ın annesi Neriman Taşar'dan oğlunun ölüm haberinin gizlendiği öğrenildi.

Saat 20.00 sıralarında Afyonkarahisar-Ankara Karayolu şehir çıkışında meydana gelen kazada, Mustafa Taşar'ın kullandığı 06 YKJ 22 plakalı otomobil, yağışlı hava ve yolun kaygan olması nedeniyle virajı alamayarak takla atmış, kazada eski bakanlardan Mustafa Taşar olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aynı otomobilde bulunan eşi Gülderen ile kızı Gonca ve yeğeni Efe Taşar ise yaralanmıştı.

(OÇ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title