Haberler

Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu

Güncelleme:

Karabük'te, doğum günü olan eşinin iş yerine giderek sürpriz yapmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, dolaptan elbise almak istediği sırada, yere düşen tüfeğin ateş alması sonucu öldü.

Karabük'te, doğum günü olan eşine iş yerine giderek sürpriz yapmak isteyen 3 çocuk annesi Selma Akgül (44), dolaptan elbise almak istediği sırada, yere düşen el yapımı tüfeğin ateş alması sonucu öldü.

ELBİSE ALIRKEN DOLAPTAKİ TÜFEK ATEŞ ALDI, KARNINDAN VURULDU

Dün saat 16.30 sıralarında merkeze bağlı Üçbaş Köyü Güney Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Selma Akgül, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan ve doğum günü olan eşi Cevdet Akgül'e (48) sürpriz yapmak istedi. Hastanenin yemekhanesinde verilecek iftara eşiyle birlikte katılmak için evinde hazırlık yapan Selma Akgül, dolaptan elbise almak istediği sırada, burada bulunan el yapımı tüfek yere düşerek ateş aldı. Karnından vurulan 3 çocuk annesi Selma Akgül, acı içinde yerde kaldı.

ÇOCUKLARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Annesini kanlar içinde bulan Bahar Akgül, kız kardeşiyle, ağır yaralanan annesini otomobile taşıyıp, babalarının çalıştığı hastaneye götürmek istedi. Cumayanı köyü mevkiinde bankete çarpan otomobilin lastiği patladı.

3 ÇOCUK ANNESİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Selma Akgül'ün öldüğünü belirledi. Selma Akgül'ün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

"DOĞUM GÜNÜM ÖLÜM GÜNÜM OLDU"

Eşinin başörtüsünü boynuna dolayıp, evinin önünde taziyeleri kabul eden Cevdet Akgül, "Ben bittim. Allah kimseye bu acıyı vermesin. Doğum günüm ölüm günüm oldu" dedi. Cevdet Akgül daha sonra çalıştığı hastaneye giderek morg önünde taziyeleri kabul etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğum Günü Karabük Selma 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500

Yorumlar (65)

Neslihan:

Doğum günü Avrupa’dan ithaldir..Özellikle inanç ve geleneklerde Kafirlere benzemek,Aslaa dogru değildir.İnsanın İmanı giderde,Haberi bile olmaz..{{Kuranı Kerimde Tevbe suresinde bu konuda yeterince deliller mevcuttur}}müslümanların çok uyanık olması lazımdır.

14
58
yanıtYanıtla
aynı fikirde değilim:

bir kadın olarak böyle düşüncelere sahip olmanızı hayretler içerisinde karşılıyorum. . oruç galiba size dokunmuş.

yanıt5
yanıt3
TUNA:

Her yıl kutlu doğum haftası olarak peygamber efendimizin doğum günü kutlanır. doğum günü kutlamada sıkıntı yoktur. sıkıntı sadece kutlama şeklindedir. . . .

yanıt7
yanıt1
İNTERNET DE BATI İCADI:

İNTERNETE GİRERSEN KAFİRE BENZERSİN

yanıt4
yanıt1
hasan:

neslihan atıyorum havaya tut bakim

yanıt3
yanıt1
baba vanga:

Peygamberinin kutlu doğum haftasını niye kutluyorsunuz kuzum. :D

yanıt7
yanıt1
ÖNCE SEN ÖĞREN İSLAMI ÖYLE YORUM YAP:

İslam dini senin gibiler ve sapkın insanlar yüzünden bu halde . Kutlu doğum haftasını kutluyoruz farkındaysan. ve bende Efendim sav ümmeti olarak doğum günümde şükür namazı kılıyorum, dua ediyorum. . evet pasta da kesiyorum ama dini inancıma aykırı madde kullanmıyorum. pasta sonucta yanında güzel bir çay ile ağzımız tatlanıyor. doğduğumuz da da şerbet yemek vs gibi şeyler misafirlerle kutlamak bir gelenektir. anladın umarım. . çünkü yeterince gına geldi İslamı kendi beyinsizliğine alet edenlerden.

yanıt17
yanıt1
ersa:

bu mu yalnız su an olayımız sayın ablacım pes!Böyle absürd yorumlarla ilgilenene kadar açta biraz kuran oku. Sevgili peygamberimizin doğum gününü her sene ''mevlit kandili ''adı altında kutluyoruz olaya uyandırayım biraz.

yanıt7
yanıt0
ISRAILLI:

icinde niye mermi birakirsin be adam, Turkiyede silahlanma yasaklansin

12
3
yanıtYanıtla
fati:

aynen. iyiyiz hoşuz ama biraz boşuz malesef

yanıt8
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title