Haberler

"Eşimin Düştüğünü Fark Etmedim!"

Şüpheli Şekilde Ölen Medine Çil'in Jandarma Tarafından Gözaltına Alınan Eşi Serbest Bırakıldı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde dün gece Seki Beldesi'nden Fethiye'ye gelirken arabadan düşerek şüpheli şekilde ölen Medine Çil'in yanında bulunan eşi Mehmet Çil jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Mehmet Çil'in, Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'nda süren sorgusunun ardından serbest bırakıldığı belirtildi. Mehmet Çil ifadesinde arka koltukta oturanan eşinin arabadan düşmüş olabileceğini ancak kendisinin durumu fark etmediğini söylediği de öğrenildi.

Fethiye'nin Seki beldesinde dün gece eşi Mehmet Çil'le beraber yayladaki evlerinden Fethiye'deki evlerine dönen Medine Çil, 48 T 3252 plakalı otomobilleri seyir halindeyken su kanalına düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti. Su kanalında jandarma tarafından cesedi bulunan kadın otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti. Olaydan sonra Jandarma tarafından gözaltına alınan Medine Çil'in kocası Mehmet Çil, Fethiye'ye dönerken eşinin arka koltukta oturduğunu ve bir süre sonra koltukta olmadığını fark ettiğini öne sürdü.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Mehmet Çil yolculuk sırasında müziğin sesinin yüksek, kendisinin de alkollü olduğunu, arka koltukta oturan eşinin arabadan düşmüş olabileceğini ancak kendisinin durumu fark etmediğini söylediği de öğrenildi. Bunun üzerine arama çalışması başlatan Seki Jandarma Karakol Komutanlığı Ekipleri, Seki-Fethiye kara yolunun 5. kilometresinde su kanalının içinde Medine Çil'in cesedini buldu.

Baş kısmında ezilmeler olduğu belirtilen ceset, Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada jandarma ekipleri Mehmet Çil'i gözaltına aldı. 200 promil alkollü olduğu öğrenilen Mehmet Çil jandarmada ve savcılıkta verdiği ifadede ôEşimle Fethiye'ye birlikte yolculuk yapıyorduk, aramızda miras yüzünden tartışma çıktı. Yaklaşık 5 km kadar gittikten sonra arka koltukta oturmakta olan eşimin araçta olmadığını fark ettim. Aradım ama eşimi bulamadımö dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title