Haberler

Esenyurt'taki Cinayet Davası

Karısını satırla öldürdüğü, 2 çocuğunu da yaraladığı iddia edilen sanık Kazım Andaç'ın yargılanmasına başlandı.

Esenyurt'ta karısını satırla öldürdüğü, 2 çocuğunu da yaraladığı iddia edilen kişinin yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Kazım Andaç, çocukları Y.A, H.A ile pedagog ve tarafların avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen müşteki H.A, olaydan önce babası ile tansiyonu çıktığı için hastaneye gittiğini belirterek, babasının ölüm kaygısı yaşayan bir kişi olduğunu söyledi.

Hastanede babasına iğne yapıldığını ve daha sonra doktorlardan tarafından başka bir güne randevu verilerek eve gönderildiklerini anlatan H.A, "Olay günü annem, kardeşim hasta olduğu için onunla salonda uyuyordu. Bir çığlıkla uyandım. Salona gittiğimde annem yerde kanlar içinde yatıyordu. Babamın durumunu hatırlamıyorum ama babama 'yapma' diye sesleniyorduk. Olay nedeniyle ben de kafamdan ve parmağımdan yaralandım. Daha önce annem ile babamın bir geçimsizlikleri yoktu. Babam aile sorumluluğunu bilen bir insan. Bu olayın sebebi ruh sağlığının bozuk olmasıdır" diye konuştu.

Müşteki Y.A. da daha önceden babası ile annesi arasında kavga yaşanmadığını dile getirerek, olay günü annesiyle salonda yattığını, bir çığlık sesine uyandığını, daha sonra ise şoka girdiğini ve olayda alnından yaralandığını ifade etti.

Savunmaların alınmasının ardından mahkeme heyeti, sanık Kazım Andaç'ın cezai ehliyetinin olup olmadığının sorulması için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Kazım Andaç ile ölen Revzat Andaç'ın evli olduğu, çocukları olan mağdurlar H.A ile Y.A ile Esenyurt'ta ikamet ettiği anlatıldı.

Sanık Kazım Andaç'ın 8 Aralık 2013'te evinin salonunda oğluyla yatan eşini uyandırarak, neden yanında yatmadığını sorduğu aktarılan iddianamede, Revzat Andaç'ın oğlu hasta olduğu için salonda yattığını söylediği kaydedildi.

İddianamede, bu sebeple çift arasında tartışma çıktığı ve sanık Andaç'ın sinirlenerek satırla eşinin kafasına vurduğu, bu esnada çocukların uyanarak babalarını engellemeye çalıştıkları için yaralandığı, olayda Revzat Andaç'ın yaşamanı yitirdiği belirtildi.

İddianamede sanık Kazım Andaç'ın "eşini kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle, "çocuklarını kasten yaralama" suçundan da 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Bakırköy Esenyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title