Haberler

Erzurum: Erzurum'da Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Erzurum'da Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Olayda, Silahlı Saldırıya Uğrayan 1 Kişi Yaralandı.

Erzurum'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugün saat 18.10 sıralarında Erzurum'un en büyük caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Serhat Ağyürek (26) adlı şahıs, tabancayla yaylım ateşine tutuldu. İlk kurşunlar ayağına isabet eden Ağyürek, bir ağacın arkasına sığınarak kurtulurken, saldırganlar kaçarak kayıplara karıştı. Bu sırada seken bazı kurşunlar çevredeki mağazaların cam ve duvarlarına isabet etti. Yaralı Serhat Ağyürek, Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, çok sayıda yakını da acil servise akın etti.

Polis hastanede geniş güvenlik tedbirleri alırken, bugün meydana gelen olayın, dün 1 kişinin öldüğü olay ve geçen hafta içerisinde silahla tarama olayıyla bağlantılı bir çete hesaplaşması olabileceği iddia ediliyor.

Olay sonrasında Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Kamil Çolak ve şube müdürleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, çok sayıda mağazanın bulunduğu caddede mobese kamerasının olmadığı kaydedildi. İl Emniyet Müdürü Kamil Çolak, Erzurum'da da mobese güvenlik kameralarının yaygınlaştırılması gerektiğini vurgulayarak, "Şehrimizde güvenlik kamerası sayısı nadir. Esnaf buna önem göstermiyor. Biz mobese kameraların kurulması için halkımızdan destek ve yardım istiyoruz. Bu mağazaların kamerası olsaydı bugün bu olay kısa sürede çözülürdü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title