Haberler

Erken Tatilin Doğru Adresi; Grand Pasha Girne

Güncelleme:

Grand Pasha Girne, eşsiz manzarası, kusursuz hizmet kalitesi, profesyonel aşçıların elinden çıkan özel menüleriyle Akdeniz'in en yeni 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor.

Akdeniz'in ve Beşparmak Dağları'nın buluşma noktası Grand Pasha Girne, eşsiz manzarası, kusursuz hizmet kalitesi, profesyonel aşçıların elinden çıkan özel menüleriyle Akdeniz'in en yeni 5 yıldızlı oteli olma özelliği taşıyor. Grand Pasha Girne misafirleri Şef Altan Aydemir'in eşsiz lezzetleri ile Akdeniz ve dünya mutfağında iştah açıcı bir yolculuğa çıkıyor.

Grand Pasha Girne, şık mimarisi, eşsiz manzarası, kusursuz hizmet kalitesi, Akdeniz ve dünya mutfağının örneklerinden oluşan benzersiz menüsü ile misafirlerine doğayla iç içe eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Girne kıyısına konuşlanan ve mavi suların hemen yanı başında bulunan otel, Ercan Havaalanı'na yalnızca 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Özellikle konfor, kalite ve teknoloji ön planda tutularak hazırlanan otel odalarının tümü misafirlerin rahatı için her detay düşünülerek hazırlanıyor. Otelde 12'si suit, 12'si executive süit, 103'ü standart oda ve biri engelli odası olmak üzere toplamda 128 adet oda bulunuyor. Otelin 700 kişi kapasiteli balo salonu düğün organizasyonlarına, konferanslara bayi ve kongre toplantılarına ev sahipliği yapabiliyor.

Antik Doğu kültüründen ilham alınarak tasarlanan Grand Deluxe SPA, uzman terapistler eşliğinde dünyanın dört bir yanında uygulanan masaj teknikleri ile fiziksel, duygusal ve zihinsel rahatlama imkanı sağlıyor. Geniş bir alan üzerine kurulan Grand Deluxe SPA, 7 lüks bakım odası, bir adet geleneksel Türk Hamamı, Fin Hamamı, günün yorgunluğunu atacağınız saunası, cildinizi yenileyecek buz şelalesi, açık ve kapalı yüzme havuzu, dinlenme alanı ve son teknoloji ile donatılmış ekipmanlara sahip fitness salonu ile misafirlerinin tatiline keyif katıyor.

Deneyimli ve güler yüzlü çalışanlarıyla yılın 365 günü aralıksız beş yıldızlı butik otel hizmeti sağlayan Grand Pasha Girne'de, otelin baş aşçılığını Bolu Mengen doğumlu şef Altan Aydemir üstleniyor. Uzun yıllar sektörde kazandığı tecrübesi ile Şef Aydemir, İtalyan, Türk, Akdeniz, Ege, Fransız, Uzak Doğu mutfaklarının eşsiz lezzetleri yüksek kalite ve hijyen standartları ile misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Profesyonel aşçıların hizmet verdiği Vrisi Restauran'ın muhteşem açık büfesi enfes tatlar sunarken, şeflerin özgün sunumları ile Harissa ala carte restoranı değişik tatlar arayan konuklar için bir alternatife dönüşüyor. Otel ziyaretçileri gün içinde Pool Bar'ın hizmet verdiği localarda tatili keyifli halde geçirirken, gün sonunda muhteşem liman manzarası eşliğinde Bufevente Teras'ta gün batımının tadını çıkarabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşparmak Dağları Akdeniz Girne Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title