Haberler

Erdemli'de 27. Türkmen Şöleni Yapıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türkmen Şölenine katılanların halay çekmesi Tarihi Mehter takımının şölen alanında yürümesi ve şölen alınana gelmesi Mehter takımının konser vermesi Yöresel halk oyunları ekibinin gösteri sunması Şölene katılan vatandaşlardan görüntü Yayıkta ayran dağıtılması Börek hazırlayan kadınlar MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın konuşması Sanatçı Turgay Başyayla'nın konser vermesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya: "MHP, Türk milliyetçiliğini siyasi proje haline getirmiş tek siyasi harekettir" MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP'nin Türk milliyetçiliğini siyasi proje haline getirmiş tek siyasi hareket olduğunu bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkmen Şölenine katılanların halay çekmesi

Tarihi Mehter takımının şölen alanında yürümesi ve şölen alınana gelmesi

Mehter takımının konser vermesi

Yöresel halk oyunları ekibinin gösteri sunması

Şölene katılan vatandaşlardan görüntü

Yayıkta ayran dağıtılması

Börek hazırlayan kadınlar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın konuşması

Sanatçı Turgay Başyayla'nın konser vermesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya:

"MHP, Türk milliyetçiliğini siyasi proje haline getirmiş tek siyasi harekettir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP'nin Türk milliyetçiliğini siyasi proje haline getirmiş tek siyasi hareket olduğunu bildirdi.

Karakaya, Erdemli Belediyesi tarafından Talat Göktepe Çamlığında düzenlenen 27. Türkmen Şöleni'ne katıldı. Burada konuşan Karakaya, bu tür şölenlerin Türk adet ve geleneklerinin yaşatılmasında, birlik ve beraberliklerin pekiştirilmesinde önemli rol oynadığını belirtti.

Türk milletinin mayasının kültür olduğunu ve bu mayayı gelecek kuşaklara aktarmak gerektiğini belirten Karakaya, şunları söyledi:

"Küresel güçler özellikle, ekonomide, askeri, dini, dış politika ve siyasal alanda olmak üzere toplam 5 alanda yıllardır bir dönüşüm yapılmasını istiyor. Tüm bu değişim isteğinin sonunda da Çözüm Süreci ortaya atılarak ülkeyi zora, kaosa ve uçuruma götürdüler. Bunun sonucunda da yüzlerce şehit verildi. MHP, Türk milliyetçiliğini siyasi proje haline getirmiş tek siyasi harekettir. Allah'ın izniyle ilkelerinden, prensiplerinden zerre taviz vermeden, hiçbir oyun ve dolduruşa gelmeden ideoloji temelinde özünü ve mayasını bozmadan, iktidar da olacaktır, nizam ve düzene yön de verecektir."

Şenlikte şarkıcılar konser verdi, mehteran takımı ve halk oyunları gösterisi sunuldu.

Etkinliğe, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Karakaya Turgay Başyayla Şölen Politika Güncel Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

title