Haberler

Elazığ Ak Parti Teşkilatı Sağlık Taraması Başlattı

Güncelleme:

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları bugün ilk olarak Hicret Mahallesinde start verildi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Elazığ Ak Parti İl Teşkilatı düzenledikleri mahalle buluşmaları kapsamında genel bir sağlık taraması başlattı.

Halka yönelik olarak gerçekleştirilen Sağlık Taramasında Elazığ Milletvekili Şuay Alpay , Sermin Balık,Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,Merkez İlçe Başkanı Kadir Nazoğlu,Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursuner ve sağlık taramısını gerçekleştiren Hekimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ Ak Parti Teşkilatı olarak yaz sezonunda vekillerin de katılımıyla birlikte mahalle toplantıları tertip etmek istediklerini ifade eden Elazığ Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez," Bugün Hicret Mahallesinde hem mahalle toplantısı yapmayı hem de genel bir sağlık taraması yapmayı düşündük, böylelikle hastaneye gelemeyen yaşlılarımız olsun durumu iyi olmayan insanlarımız olsun bunların sıkıntı ve dertlerini burada dinleyip sağlık ile alakalı problemleri de varsa burada dinlemeyi yeğledik. Bugünde Hicret Mahallesinde bunun ilkini gerçekleştirmeye başladık" diye konuştu.

İl Başkanının düzenlediği mahalle toplantılarından ilkinde olduklarını belirten Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık " bu toplantılarla birlikte inşallah hem bir sağlık taraması yapıp hem de vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz, ilimizdeki çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak" şeklinde konuştu.

Genel bir sağlık taraması yapacaklarını ifade eden Sağlık taraması koordinatörü İl Başkan Vekili Kulak Burun Boğaz Hekimi Opr.Dr.Mücahit Yıldız, "Gereken tedavilerini burada yapacağız ileri tektik gerekirse çalıştığımız hastanelerde onlara yardımcı olacağız.Bizim amacımız ilk olarak burada başladık bundan sonra da diğer mahallelerde bunlara devam etmek ve sağlıkla ilgili bir sıkıntısı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak" diye konuştu.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen vekiller çocuklara oyuncak dağıtarak bir süre sohbet ettiler.Doktorların, vatandaşları gerekli sağlık kontrollerinden geçirerek sağlık taramasını gerçekleştirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sermin Balık Mahir Sönmez Şuay Alpay Ak Parti Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title