Haberler

Eğitimcilerden İş Bırakma Eylemi

Eğitim- Sen üyeleri eğitime getirilmek istenen '4+4+4' sistemini kar yağışı altında protesto ederken, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Eğitim- Sen üyeleri eğitime getirilmek istenen '4+4+4' sistemini kar yağışı altında protesto ederken, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Şube Başkanı Sedat Ünsal, "4+4+4'ün TBMM Genel Kurulu'na geldiği gün, okulları boşaltıp, Ankara caddelerini doldurup, hükümeti protesto edeceğiz" dedi.

Sivas Caddesi'nde bulunan Eğitim Sen binası önünde toplanan yaklaşık 50 kişi, '4+41+4= Çocuk gelin, çocuk işçi' yazılı dövizi açıp, 'AKP yasanı al başına çal', 'Direne direne kazanacağız', 'Paralı eğitim, paralı sağlığa hayır' sloganları atıp, düdük çalarak hükümeti protesto etti. Kar yağışı altında düdük çalarak yürüyen eylemciler, Ak Parti binasının önünden geçerken 'Direne, direne kazanacağız' sloganı attı. CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, ADD Başkanı İsmail Ulusoy'un da destek verdiği eylem, Cumhuriyet Meydanı'nda Şube Başkanı Sedat Ünsal'ın açıklamasıyla devam etti. Ünsal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Dindar nesil yetiştirmek istiyoruz" sözlerini eleştirdi. Ünsal, "Yıllardır verdiği fiili, meşru mücadeleyle 'Hak verilmez alınır' ilkesini rehber edinen KESK'in, kamu emekçilerini kapı kulu olarak gören mevcut zihniyetin ürünü olan bu yasa tasarısına karşı, mücadelesinde yarattığı değerlere yakışır bir direnç e kararlılık göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title