Haberler

Ege'nin Kuzey Bölgesi'ne Su Desteği Yapıldı

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu mesaisini kentin kuzeydeki ilçelere ayırdı.

Dikili, Kınık ve Bergama'yı ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetleyip 38 yıl sonra suya kavuşan köylülerin sevincine ortak oldu.

Bütünşehir Yasası ile birlikte 2014 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir sınırlarına dahil edilecek ilçeleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ; Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Tire'den sonra bu kez rotasını kuzeye çevirdi. Dikili, Bergama ve Kınık'ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aziz Kocaoğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de eşlik etti.

Başkan Kocaoğlu'nun ilk durağı Dikili'nin Eski Uzunburun köyü oldu. Su olmadığı için 1976 yılında terk edilen köyde tamamlanan sondaj çalışmaları nedeniyle düzenlenen kutlamaya katılan Kocaoğlu, kuyulardan suyun çıkış anında yaşanan bayram coşkusuna da ortak oldu. Mart ayını beklemeden yeni bağlanan 9 ilçede çalışmalara başladıklarını ifade eden Kocaoğlu, İzmir'in diğer ilçelerinde ne varsa yeni bağlanan ilçelere de aynı hizmetleri getireceklerini söyledi.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak da, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye getirdiği hizmetlerden ve verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aziz Kocaoğlu Dikili İzmir Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title