Haberler

Efes Pilsen: 84 - Konya Selçuk Üniversitesi: 67

Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen, Konya Selçuk Üniversitesi'ni 84-67 Yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen, Konya Selçuk Üniversitesi'ni 84-67 yendi.

Efes Pilsen, karşılaşmanın ilk dakikalarında savunmada ve hücumda zorlanırken, Konya Selçuk Üniversitesi özellikle Boddicker ile etkili oldu ve 3. dakikada 10-2'lik üstünlük sağladı. Konuk ekip, Dixon ile pota altından sayılar bularak 1. periyotu 26-21 önde geçti.

Lacivert-beyazlı takım, geriye düştüğü anlarda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyununu oturttu ve Haislip-Ermal ikilisi ile sayı üretmeye başladı. Evsahibi takım 14. dakikada Nicholas'ın basketiyle 31-31 beraberliği sağlarken ilk yarıyı da 48-43 önde kapadı.

Karşılaşmanın 3. periyodunda çekişme yaşandı. Konya ekibi Hawkins ile sayılar bulmasına rağmen Jenkins'in sayılarına engel olamayınca Efes Pilsen, 3. periyodu 60-56 önde geçti.

Efes Pilsen, rakibinin maç boyunca yaptığı alan savunmasına rağmen Nicholas ve Jenkins ile son periyotta etkili olarak farkı açarak karşılaşmayı 17 sayı farkla 84-67 kazandı.

Bu arada lig ofisinin yeni uygulaması sonrası maçta lig komiseri olarak görev yapan Elhan Güney'in foto muhabirlerinin pota arkasında çalışmasını engellemesi nedeniyle gazeteciler görevlerini yerine getirmekte zorlandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title