Haberler

Edirne Rafet El Roman Fakir Bir Aile Çocuğuydum

Rafet El Roman Fakir bir aile çocuğuydumÜNLÜ sanatçı Rafet El Roman, memleketi Edirne'nin Havsa ilçesinde verdiği konserle hemşehrilerini coşturup, çocukluk anılarını anlattı.

Rafet El Roman Fakir bir aile çocuğuydum

ÜNLÜ sanatçı Rafet El Roman, memleketi Edirne'nin Havsa ilçesinde verdiği konserle hemşehrilerini coşturup, çocukluk anılarını anlattı. Fakir bir ailenin çocuğu olduğunu söyleyen El Roman, Hayat bana beklediğimin biraz fazlasına verdi dedi.

Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali etkinliklerinde sahne alan Rafet El Roman, yaklaşık 3 bin hamşehrisine konser verdi. Konsere Michael Jackson'ın giydiği benzeri siyah takım elbise ve şapkayla çıkan Rafet El Roman, sahnede söylediği şarkılarla hemşerilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahnede 9-8 eşliğinde göbek atan El Roman, yaptığı Mıcheal Jackson dansı büyük beğeni topladı. Sahne öncesi memleketinde yediği köftenin kendisini rahatsız ettiğini bu nedenle nefes almakta zorlandığını esprili bir şekilde analatan El Roman, Belediye başkanı arkadaşım tabi. Eski günleri yad edelim. Hemen köfteciye gittik. Yedik sucukları şiştik. Zor nefes alıyorum demesi gülüşmelere neden oldu.

'HAYAT BANA BEKLEDİĞİMİN BİRAZ DAHA FAZLASINI VERDİ'

Konser sırasında hemşehrilerine samimi itiraflarda bulunan Rafet El Roman, fakir bir aile çocuğu olduğunu ve kendisi için şöhret olmanın güzel bir şey olduğunu söyledi. El Roman, Fakir bir ailenin çocuğuydum. O zamanlarda bizim için sahne bir hayaldi. Benim hayalim hep sahnede olmaktı. Çocukluk hayalim şansımın da gitmesiyle gerçek oldu. Hayat bana beklediğimin biraz daha fazlasını verdi. Allah herkese versin. Bunu tatmalısınız çok güzel bir şey. Burada mahalleden arkadaşlarım var. Mesela Mesut vardı, bakkalımızdı, gazozumuzu oradan içiyorduk. Mesut'un dedesi vardı. Mesut ile ikimizi canımızdan dar ediyordu dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan El Roman'ın dinlemeye çocukluk arkadaşları Edirne CHP Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ile Uzunköprü Belediye Başkanı Eniz İşbilen de izledi. Ünlü sanatçıya hemşerileri yoğun sevgi gösterisinde bulunup bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rafet El Roman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title