Haberler

Edirne'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Keşan-gelibolu Karayolu'nda Meydana Gelen Trafik Kazasında, Takla Atan Araç Bir Restoranın Bahçesine Uçtu. Kazada Aracın Sürücüsü Ağır Yaralandı.

Keşan-Gelibolu Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, takla atan araç bir restoranın bahçesine uçtu. Kazada aracın sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gelibolu-Keşan istikametinde seyreden Sılaç Yazıt (38) yönetimindeki 34 UM 707 plakalı otomobil, Bahçeköy yakınlarına geldiği sırada aracın kontrolünün kaybolmasıyla takla attı ve yolun sol tarafında bulunan bir restoranın bahçesine uçtu. Sürücü Yazıt'ın savrularak bahçeye uçtuğu kazada, araçta sıkışan ve vücutlarında hafif sıyrıklar oluşan Hasan Babadağlı ile Emre Leylek ise restoranda bulunan vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Ağır yaralanan sürücü Sılaç Yazıt, olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yazıt, daha sonra Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(ÖÇ-ED-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title