Haberler

Düzgün Tasarlanmış Kaynak Fikstürü, Otomasyonun Kalbidir

Güncelleme:

Robotik otomasyon süreçlerinde, yapılacak işlem ne olursa olsun sistemin sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için işlem yapılacak parçaların sürekli aynı pozisyonlarda olması gerekiyor.

Fikstürler, yani sabitleme aparatları işte bu noktada devreye giriyor. Türkiye'nin lider kaynak uzmanı Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, Askaynak Automation markasıyla ürettiği ve yapılacak işlemlere göre özel olarak tasarlanan fikstürleriyle otomasyonda her zaman doğru sonuca ulaştırıyor. Robotik otomasyon süreçlerini hızlandırmak, verimini arttırmak ve sorunsuz şekilde çalışabilmesini sağlamak için yapılacak işlemlere göre özel olarak tasarlanan Askaynak Automation Fikstürleri, üretimde kaliteyi artırmayı hedefleyenlerin tercihi oluyor.

Düzgün tasarlanmış bir fikstürün otomasyonun kalbi olduğunu vurgulayan Askaynak Automation, yapılacak işleme göre özel olarak tasarladığı fikstürlerle kaynak mekanizasyonlarında verimliliği artırıyor. Askaynak Automation, işletmelere uygun otomasyon çözümlerini ve fikstürleri imal etmeden önce pek çok çalışma yapıyor. Fikstürlerin kullanım ömrünü arttırmak için tasarımda sadece en kaliteli standart komponentleri kullanan Askaynak Automation, bu sayede üretim sırasında kullanıma bağlı olarak oluşacak pozisyon kayıplarının da önüne geçiyor.

Sistem henüz tasarım aşamasındayken hem robotun düzenini hem de çevre sağlığını korumak için tüm sistemin havalandırma ve boya koruma giydirmeleri hesaplanıyor ve üretim bu direktifler doğrultusunda gerçekleştiriyor. Tasarımı yapılan fikstür robotik hücreyle birleştirilerek simülasyonlar hazırlanıyor. Bu sayede, robotun çalışmasına engel olacak ölçüler-geometriler imalat öncesinde tespit edilebiliyor ve varsa gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra imalata başlanıyor. Devreye alma işleminde ise gerçek iş parçaları üzerinde çalışma yapmadan önce, parçaların yüzey kalitesi incelenerek robotik boya işlemi için parçaların istenilen kalitede olması sağlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title