Haberler

Dündar, "Kazanan Osmangazi Olacak'

Güncelleme:

Başkan Dündar, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğini ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi'de kişilerin nerden geldiği, hangi etnik kimliğe sahip olduğuna bakmaksızın, tamamen insan odaklı bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

30 Mart yerel seçimleri öncesinde, AK Parti tarafından ikinci kez Osmangazi Belediye Başkan adayı gösterilen Başkan Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, belediye başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları ve ile birlikte (BTTDD) yönetimini ziyaret etti. Kendisinin de bir dönem başkanlığını yaptığı dernek üyeleri ile buluşmasında, Osmangazi'de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, "Bursa artık eski Bursa değil. Osmangazi eski Osmangazi değil. İlçemiz, 800 bin nüfusuyla Türkiye'nin 4. büyük ilçesi, aynı zamanda Bursa'nın merkezi. Dolayısıyla, tüm Bursa'ya hizmet üretiyoruz" dedi.

Kazanan Osmangazi Olacak

Bursa'nın, Türkiye'nin 4 bir yanından, Balkanlardan, Kafkaslardan gelen insanların yaşadığı bir dünya kenti olduğunu, Osmangazi olarak, değişik coğrafyalardan gelen, farklı kültürlerden insanlara hizmet ettiklerini ifade eden Dündar, "Bizlerin hizmet anlayışı, nereden geldiğine, hangi etnik kimliğe, hangi siyasi görüşe sahip olduğuna bakmaksızın tüm Bursa'yı hedef alan bir hizmet anlayışı sergilemek. Atamız, dedemiz Osmangazi, Orhangazi gibi. Hizmet üretirken de bölgesel değil, bölgelerin talepleri doğrultusunda hizmet üretmek. Partimizin de karşı olduğu, dinsel milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik gibi kavramlara karşı olarak, tüm Bursa'ya hizmet götüren bir anlayışla çalışıyoruz. Bu hizmet anlayışı çerçevesinde 800 bin nüfuslu ilçenin oylarının tamamına talibiz. Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Önümüzdeki yerel seçimlerde kazanan Mustafa Dündar değil, kazanan Osmangazi olacak. Çünkü biz, Osmangazi'nin geleceği için çalışıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini'de, Başkan Mustafa Dündar ve parti teşkilatı olarak bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışma sergilediklerini, bu birlik ve bütünlüğün bundan sonrada süreceğini belirtti. Çini, Osmangazi ilçe tarihinde alınmış en yüksek oyu almak için çalışacaklarını söyledi. Mustafa Dündar'ın ikinci kez Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesinin, kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Köse de, "Osmangazi tarihinde çok başarılı çalışmalara imza atan sayın başkanın, teşkilatı tarafından da yeniden aday gösterilmesi, gerek camia olarak, gerek Osmangazi olarak, bizleri sevindiren bir karar oldu. Osmangazi adına yapılacak her türlü hizmette kendisinin yanında olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Batı Trakya Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title