Haberler

Vatandaşlar, Aç Kalıp İlçe Merkezine İnen Domuzları Elleriyle Besledi

Güncelleme:

Muğla Bodrum'da geçen 2 hafta boyunca kenar mahallelere inen domuzlar, bu kez şehrin en işlek caddesinde görüldü. Vatandaşlar, evlerin arasında dolaşan domuzları elleriyle besledi.

Bodrum'da aç ve susuz kaldıkları için iki haftadır ilçenin kenar mahallelerine inen domuz sürüleri, bu kez şehrin merkezinde görüldü.

DOMUZLARI GÖREN VATANDAŞLAR KAMERALARINA SARILDI

Turistik Gümbet Mahallesi'nin İnönü Caddesi'nde dolaşan yaklaşık 30 domuzun yer aldığı sürü, caddeden karşıya geçerken otomobillere aldırış etmedi. Yavrularıyla lüks villaların da aralarında yer aldığı evlerin bahçelerine giren domuzlar, bol bol su içti. Mahalle halkı, eliyle ekmek ve su verdiği domuzların fotoğrafını çekmeyi de ihmal etmedi.

"TEK DERTLERİ BİR LOKMA YİYECEK VE BİRAZ SU"

Vatandaşlardan Mehmet Bekar (32), "Kış aylarında su ve yiyecek sıkıntısı çekmeyen domuzlar, yaz aylarında bunları bulamıyor. O nedenle şehrin merkezine kadar indiler. Tek dertleri, bir lokma yiyecek ve biraz su. Yavruları ile dolaşıyorlar, onları beslemeleri lazım. Kimseye bir zararları yok. Bodrumlular onlara, onlar da şehirde yaşayanlara alıştı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

murat gok:

ne güzel bir haber , öldürmemişler

12
6
yanıtYanıtla
vayandaş:

ya tamam hiç bir hayvana eziyet edilmez. haramdır ancak sonuçta canlıdır. karnını doyurur gönderirsin vicdanen bunuda anlıyorumda bu domuzların resimlerini çekmek te ne oluyor ? çerçeveletip odalarınamı asacaklar ? yav ne mal insanlar var yahu

14
3
yanıtYanıtla
İronik:

besleyin sonra kesin millete yedirin. o hayvanlar yemeğini bulup yiyor zaten. siz onlara yemek verince artık alıştığından onları aç sanıyorsunuz. oysaki doğası gereği kendi yaşam alanında yemeğini kendi bulup çıkarması gerek. yoksa insanlara alışırsa artık av ve yemek bulması yeteneğini kaybeder ve ölür. kafeste beslenen hayvanlar daha sonra doğaya bırakıldığında nasıl hemen ölüyorsa onlarda aynı şekilde olacaktır.

11
3
yanıtYanıtla
MERVE:

Bizim dinimizde mındar hayvan olabilir eti yenmiyor olabilir ancak Allah''ın yarattığı her canlının bu dünyada bir görevi vasfı vardır, öldürmek zulüm etmek olmaz. Verin yemeğini gitsin hayvan

12
1
yanıtYanıtla
ekrem erdemir:

dünyadanesl tehlikeye girmeyecek 3 canlı: domuz, are, hamamböceği. . . O domuzlar pek ala toplanıp hayvanat bahçlerine yada kangal üretim çiftliklerine gönderilebilir. Hergün kesilen milyonlarca koyun dana da canlı yaratık.

5
7
yanıtYanıtla
Alan isgali:

Hayvanlarin mekanlarini isgal ediyoruz. Ne olacak baska. Yer kalmadi hayvanlara

9
1
yanıtYanıtla
yusuf çakır:

acaba denildiği gibi şehre inenlerdenmi ? yoksa alıştırılmaya çalışılan bir maksat var mı işin işinde?

6
2
yanıtYanıtla
Dikkat:

Siz aç kalsanız ne yaparsınız. . Bütün canlıları Allah yarattı. Sadece yemeyin demiş, aç bırakın öldürün dememiş.

8
0
yanıtYanıtla
KEKOVALI:

NERDEN BİLECEĞEZKİ BELKİDE AKRABALARI VARDIR ONLARIN ORADCA İKİ ÇAY İÇİP GİDERLER NANİ YANİ

2
5
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALI:

GÜLDÜRDÜN BENİ SABAH SABAH KEKOVALI

yanıt1
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title