Haberler

Doğan: 'Rehavete Kapılmayacağız'

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur Rövanş Maçında Fk Vllaznia Takımıyla Karşılaşacak Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan, İlk Maçta Aldıkları 6-0'lık Skorun Rehavetine Kapılmayacaklarını ve Maçı Ciddi Bir Şekilde Oynayacaklarını Söyledi.

UEFA İntertoto Kupası 2. Tur rövanş maçında FK Vllaznia takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan, ilk maçta aldıkları 6-0'lık skorun rehavetine kapılmayacaklarını ve maçı ciddi bir şekilde oynayacaklarını söyledi.

Doğan, bordo-mavili takımın Loro Boriçi Stadı'ndaki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, yarın yapılacak mücadeleyi kazanmak istediklerini belirterek, ''Çalışmalarımızı bu şekilde gerçekleştirdik. Rehavete kapılmayacağız ve yarınki maçı ciddi bir şekilde oynayacağız. Şartlar zor, saha zemini sert ama ne olursa olsun biz mücadelemizi göstereceğiz'' dedi.

FK Vllaznia maçına hazır olduklarını ancak lig için 'her şey bitti tam olarak hazırız' diyemeyeceğini ifade eden Doğan, ''Lige kadar hazır hale geleceğiz. 5-6 oyuncu buraya getirmedik. Önümüzdeki haftayı çok iyi değerlendireceğiz. Lige en iyi hazırlanmanın hesaplarını yapıyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title