Haberler

Diyarbakır Valisi Su, şehit aileleri ve gazilerle buluştu

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Vali Su, aziz milletin tarih boyunca bağımsızlığından ve hürriyetinden asla taviz vermediğini, hep bağımsız ve hür yaşadığını belirtti.

Ülkenin bugün de bağımsızlığa uzanan her türlü kötülüklere karşı yekvücut olarak mücadeleye devam ettiğini kaydeden Su, şöyle devam etti:

"Bugün ülkemizin her noktasında rahatça yaşayabilmemiz aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin mücadelesinin sayesindedir. Şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Her daim şehitlerimizin yakınları ile gazilerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle, şükranla yad ediyorum."

Orduevinde düzenlenen programa, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Gürtaç Kayapınar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Kenan Şenlik, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Büyükelçi Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Hakan Çakıl, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi, Zerrin Çay Beşikci, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman, Sur kaymakamı Asım Solak, Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikci, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, şehit aileleri, gaziler ile yakınları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

19 Eylül Gaziler Günü Ali İhsan Su Diyarbakır Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title