Haberler

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü 500 ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımı yaptı

Güncelleme:

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Mardin, Batman ve Bingöl'de toplam 500 yetim çocuğa bayramlık giysi yardımında bulundu. Yardımın amacı, çocukların bayrama sevinçle ve umutla girmelerini sağlamak ve toplumda farkındalık yaratmaktır.

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 500 ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu.

Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürü Hakan Demir, yaptığı açıklamada, her yıl ramazan ayının 15. gününde kutlanan "Dünya Yetimler Günü" kapsamında Diyarbakır, Mardin, Batman ve Bingöl'de, toplam 500 yetim çocuğa bayramlık giysi aldıklarını belirtti.

Çocukların bayram sevincine ortak olmaya çalıştıklarını ifade eden Demir, şöyle devam etti:

"Geçmişten günümüze kadar uzanan yardımlaşma ve dayanışma geleneğimizin bir yansıması olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı etkinlikle, yetim çocukların bayrama sevinçle ve umutla girmelerini sağlama amacındayız."

Demir, yapılan yardımla çocukların hayatına dokunmanın yanı sıra, toplumda farkındalık yaratma ve birlikte hareket etmenin gücünü gösterme, aynı zamanda da vakıf ruhunu gelecek nesillere aktarma çabasında olduklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Bingöl Batman Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title