Haberler

Dışişleri Bakanı Gül Yarın ABD'ye Gidiyor

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın Davetlisi Olarak Yarın ABD'ye Gidiyor. 6 Şubat'ta Rice ile Görüşecek Gül, Washington'daki Temasları Çerçevesinde ABD Yönetimi'nin Diğer Üst Düzey Yetkilileri, Kongre Üyeleri ve ABD'deki Musevi Kuruluşlarının Temsilcileriyle de Bir Araya Gelecek. Gül Ayrıca Yabancı M...

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice’ın davetlisi olarak yarın ABD’ye gidiyor. 6 Şubat’ta Rice ile görüşecek Gül, Washington’daki temasları çerçevesinde ABD Yönetimi’nin diğer üst düzey yetkilileri, Kongre üyeleri ve ABD’deki Musevi kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya gelecek. Gül ayrıca yabancı medya kuruluşlarına mülakatlar verecek. 9 Şubat’ta New York’a geçerek BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon’la görüşecek olan Gül, 10 Şubat’ta Türkiye’ye döncek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title