Haberler

Dha Yurt Bülteni-12

1)ASKERLERİ TAŞIYAN OTOBÜS KAZA YAPTI : 47 YARALI SAMSUN'da askerleri taşıyan yolcu otobüsü yan yattı.

1)ASKERLERİ TAŞIYAN OTOBÜS KAZA YAPTI : 47 YARALI

SAMSUN'da askerleri taşıyan yolcu otobüsü yan yattı. Kazada 1'i üsteğmen 46'sı asker 47 kişi yaralandı. Yaralı askerler bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza bugün Samsun'un Kavak İlçesi 38'nci kilometrede meydana geldi. Tokat'ta acemi birliğinden dağıtım iznine çıkan ve Samsun'un Çarşamba Havalimanı'na gitmekte olan Zehni Kasar yönetimindeki 60 BL 216 yolcu otobüsü, Kavak İlçesi'nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde yan yattı. Kazada araç komutanı olan 1'i üsteğmen, 46'sı asker 47 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Kaza yerinden detay

Otobüsten detay

Detaylar

Haber-Kamera :  Hakan AKGÜN/SAMSUN, -

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER DHA FEED' TEN GEÇİLİYOR

====================================================

2)11. CUMHURBAŞKANI GÜL'E BABA OCAĞINDA SEVGİ GÖSTERİSİ

Onbirinci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hemşerileri Cuma namazı öncesi ve sonrası sevgi gösterisinde bulunup, elini sıkmak, selfi çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Komando Tugayındaki iftara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katılan ve geceyi Kayseri'de geçiren 11. Cumhurbaşkanı, güne hemşerisi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Acıbadem Kayseri Hastanesini yoğun bakım servisinde tedavi gören annesi Şükran Özhaseki'yi ziyaret ederek başladı. Gül, Şükran Özhaseki'ye geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra, bakanla birlikte Melikgazi ilçesindeki Selçuklu eseri Cami Kebir'e geldi. Çevredeki esnafların ve vatandaşların gösterdiği ilgi üzerine Gül, hemşerilerinin tek tek ellerini sıkıp, fotoğraf çekme isteklerini yerine getirdi. Gül'e Bakan Mehmet Özhaseki ile Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, eski bakanlardan Kayseri milletvekili Taner Yıldız'da eşlik etti. Cami çıkışında, cenaze namazı da kılan Gül'ün elini sıkmak için Kayserililer adeta sıraya girdi. Abdullah Gül, akşam saatlerinde, THY'nin tarifeli uçağıyla Kayseri'den İstanbul'a dönecek.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Abdullah Gül'ün esnafla buluşması

Cami cemaati ile görüşmesi

Cenaze Namazı kılması

Vatandaşların sevgi gösterileri

Detay görüntü

( Haber: Oktay ENSARi - Kamera: Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, DHA

2 dakika 56 saniye- 94 MB

==============================================

3)ESKİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ALANYA'DA

ESKİ başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Ramazan dolayısıyla ziyaret için Antalya'nın Alanya İlçesine geldi. Dün gece Alanya'ya gelen ve ilçe öğretmenevinde partililerle buluşan Ahmet Davutoğlu, cuma namazını Kuyularönü Camii'nde kıldı. Cami çıkışında Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'na vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cami çıkışında gazetecilere açıklama yapan Davutoğlu, Alanya ile ata bağı olduğunu söyledi. Kendisinin Konya'nın Taşkent ilçesinde doğduğunu hatırlatan Davutoğlu, "Bildiğiniz gibi Toroslar'da Taşkent doğumluyum. Konya ile ne kadar ilişkimiz varsa Alanya ile o kadar ilişkimiz var. Annem tarafı da Alanya kökenli. Babam uzun yıllardır burada çalıştı. Biraz önce camide musafaha yaparken geçen hemen hemen herkes baba, ata dostuydu. Dolayısıyla bir sıla-i rahim gibi Ramazan'da Antalya'daki Konyalı hemşehrilerimiz bir iftar için davet etmişlerdi. Antalya'ya iftara geçmeden önce sahuru Alanya'da geçirdik. İlçe başkanımızla bütün teşkilatla güzel bir iftar yaptık. Bütün Alanyalılara teşekkür ediyoruz" dedi.

'ALANYA TÜRKİYE'NİN YÜZ AKI'

Sahurun ardından bugün de cuma namazı için ilçede kaldığını belirten Davutoğlu, şöyle devam etti:

"Yine cuma namazını Alanyalılarla beraber kıldık. Alanya, Türkiye'nin en büyük ilçelerinden ama il vasfı itibariyle de bütün özellikleri taşıyan bir ilçe. Onun için Alanya'ya devlet üniversitesinin açılması, özellikle Toroslar'dan Alanya'ya inen yolun açılması hem dışişleri bakanlığım hem de başbakanlığım döneminde yakından takip etmiştim. Bugün bir taraftan da arkadaşlardan projelerle ilgili ilerlemeler konusunda bilgi aldım. Biz bu dağların, toprakların çocuğuyuz. Alanya, Türkiye'nin yüz akı. Turizme verdiği destek, buraya gelen herkes Alanya'nın misafirperverliğini bilir. Alaiye, Selçuklu devletinin kalesidir. Bir anlamda denize açılan kapısıdır. Bu anlamda Konya ile Antalya, Taşkent ile Alanya arasında biz hiçbir zaman fark gözetmedik. Bugün burada gördüğüm hemşehrilik muhabbetinden, herkesin gösterdiği yakın kardeşlikten, dostluktan tekrar mutlu oldum. Allah, Alanya'mızı, Türkiye'mizi aziz eylesin."

Konuşmasının ardından Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, iftar programına katılmak için Antalya'ya gitti.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Camiden genel görüntü

-Korumaların Davutoğlu'nun ayakkabılarını hazırlaması

-Davutoğlu'nun çıkışı

-Davutoğlu konuşma

-Camiden ayrılışı

HABER-KAMERA: Engin ANAK/ALANYA,

215 MB- 3.32 Dk

====================================================

4)EMEKLİ ASTSUBAY, 1,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

ESKİŞEHİR'de astsubay emeklisi 47 yaşındaki Ramazan Yılmaz, otomobil içerisinde, ikinci eşinden olan 1,5 yaşındaki oğlu Hasan Polatcan Yılmaz'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Ramazan Yılmaz geride 'bizi yan yana gömün' yazılı not bıraktı.Olay öğle saatlerinde Mamuca Yolu'ndaki boş bir arazide meydana geldi. Ramazan Yılmaz, hemşire olan eşini cep telefonuyla arayarak oğlunu öldürdüğünü ve intihar edeceğini söyledi. Durumun polis ekiplerine bildirilmesinin ardından Ramazan Yılmaz'ın ve oğlu Hasan Polatcan Yılmaz'ın cesetleri 26 BJ 290 plakalı otomobilin içerisinde bulundu.

Astsubay emeklisi olan Ramazan Yılmaz'ın önce oğlu Hasan Polatcan Yılmaz'ı başından vurarak öldürdüğü, ardında da aynı silahı başına dayayıp intihar ettiği belirtildi.

Ramazan Yılmaz geride 'Bizi yan yana gömün. Sakın ayırmayın. Onsuz yaşayamayacağım için onu geride bırakamadım. Bizi yan yana köyümüzde gömün' yazılı not bıraktı.

Bu arada Ramazan Yılmaz'ın ilk eşinden olan oğlu da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu.

İntihar eden Ramazan Yılmaz ile öldürdüğü oğlu Hasan Polatcan Yılmaz'ın cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Olay yerinden görüntü

-Polisin incelemesi

-Cenazelerin çıkarılışı

-Cenaze araına konulması

-Detaylar

ESKİŞEHİR,(DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ramazan Yılmaz Samsun Alanya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title