Haberler

Develi'de Rabia Parkı Açıldı

Güncelleme:

Kayseri'nin Develi ilçesinde Mısır'daki demokrasi yanlısı direnişinin 100'üncü gününde Rabia parkı açıldı.

Develi Belediyesi tarafından Aşık Seyrani Mahallesi'ne yapılan parka, belediye meclisinin Ekim ayı toplantısında, AK Parti ve MHP'li Meclis üyelerinin ortak kararı ile Rabiatül Adeviyye adının verilmesi kararlaştırıldı. Parkın açılışı da, bugün, Mısır'daki Rabia Parkı'nda bulunan demokrasi yanlılarının direnişinin 100'üncü gününde, Sabah Namazı sonrasında yapıldı. Rabia parkının açılışına Belediye Başkanı Recep Özkan, Belediye Meclis üyeleri, Parka 'Rabia' adının verilmesi talebinde bulunan 20 sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tüm dünyada hızla yayılan Rabia işareti Develi Rabiatül Adeviyye Parkının açılışında da ortak sembol oldu. Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, parkın açılışında yaptığı konuşmada, "Belediye Meclisimizin Ekim ayı olağan toplantısında Halkımızdan gelen 500'e yakın imzanın yanı sıra, yoğun talep üzerine Belediye Meclisimiz talebe ilgisiz kalamazdı bu parkın adının Rabiatül Adeviyye Parkı olması yönündeki talebi kabul etti." dedi.

Develi'deki Rabia Parkı açılışı Mısırdaki demokrasi yanlılarına destek ve dünyadaki zulümlerin sona ermesi için dualar sonrası çay ve simit ikramı ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Develi Belediyesi Rabiatül Adeviyye Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title