Haberler

Denizli - Otomobilin Iki Kadına Çarpma Anı Kamerada

Otomobilin iki kadına çarpma anı kameradaDENİZLİ'nin Pamukkale İlçesi Kayhan Mahallesi'nde bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kadına çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Otomobilin iki kadına çarpma anı kamerada

DENİZLİ'nin Pamukkale İlçesi Kayhan Mahallesi'nde bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kadına çarpma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında, Kayhan Tüp geçidi çıkışında meydana geldi. Ömer Kaya, yönetimindeki 48 L 1880 plakalı otomobille tüp geçitten Kayhan Mahallesi istikametine doğru giderken, önüne çıkan Birsel Pekdemir (43) ile Sema Sarıtekin'e (34) çarptı. Yaralanan Pekdemir ile Sarıtekin, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadınların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamerada tüp geçitten çıkan otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan Pekdemir ile Sarıtekin'e çarptığı an görülüyor. Otomobil sürücüsü Kaya'nın, yol ortasındaki iki kadını son anda fark edip, direksiyonu sola çevirmesine rağmen kazanın olmasını engellemediği görüldü. Kazanın ardından vatandaşlar yerde yatan iki kadının yardımına koştuğu da görüntülere yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Kaya Pamukkale Denizli Kayhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title