Haberler

Değerlendirme Çalıştayı

Güncelleme:

Ankara Üniversitesi/Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı tarafından Genel Müdürlüğümüz adına yürütülen "Türkiye'de Yabancıların Taşınmaz Edinimi ve Etkilerinin Değerlendirilmesi Projesi" kapsamında Ulusal Strateji Modelinin sunumu öncesi Adana'da paydaşlarla "Değerlendirme Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi/Taşınmaz Geliştirme Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ başkanlığındaki proje ekibi tarafından yapılan sunuma; Genel Müdür Yardımcımız Gökhan KANAL, Yabancı İşler Dairesi Başkanı Dr. Bekir Tarık YİĞİT, Hatay Tapu ve Kadastro XII.Bölge Müdür Vekili Hüseyin TANYOL, Hukuk Müşaviri Deniz DENİZ, Eğitim Müdürü Mehmet Baki ÖZTÜRK, Tapu ve Kadastro Uzmanları Pınar ORMAN, Fidan ELÇİ ve Güven Nazmi DEMİRALP ile Tapu ve Kadastro Müdürlükleri personeli katılmışlardır.

Ayrıca Genel Müdür Yardımcımız Gökhan KANAL ve beraberindeki heyet Adana Tapu ve Kadastro Müdürlüklerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi almışlardır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title