Haberler

Dedeman Oteli'nde Silahlı Kavga : 1 Ölü 1 Yaralı

Dedeman Oteli'nde Çıkan Silahlı Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi de Yaralandı. Kişinin Ölümüne Neden Olan Polis Memuru Çıkartıldığı Adliyece Tutuklandı.

Dedeman Oteli`nde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kişinin ölümüne neden olan polis memuru çıkartıldığı adliyece tutuklandı.

Olay saat 00.00 sıralarında Beşiktaş Yıldızposta Caddesi üzerinde bulunan Dedeman Oteli`nde meydana geldi. İddiaya göre, otelde bulunan iş adamı Caner Kaya, Çağatay Hölük isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kaya`yı bacağından vuran Hölük, daha sonra kaçmaya başladı. Kaya`nın koruması olduğu ileri sürülen polis memuru Ümit Soydener otelden çıkan Hölük`e ateş etti. Ensesinden vurulan Hölük, olay yerinde bulunan bir araçla Gayrettepe Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi`ne kaldırıldı. Hölük, hastanede hayatını kaybetti. Hölük`ü vuran Soydener, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürüldü. Bacağından vurulan Caner Kaya ise olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan Kaya`yı ayağından vuran ve Kaya`nın koruması olduğu öne sürülen polis memuru Ümit Soydener tarafından vuralarak öldürülen Hölük`ün üstünden çıkan kimliğin sahte olduğu belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü`ndeki sorgusunun ardından Soydener, Sultanahmet`teki İstanbul adliyesine getirildi. Soydener`in ellerinde kelepçe olmaması dikkat çekti.

Nöbetçi mahkeme polis memuru Soydener`in `meşru müdafa sınırlarını aştığı` gerekçesiyle tutuklanmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title