Haberler

Oturuşuyla Tepki Çeken Kerry'nin Davutoğlu'yla Samimiyeti Dikkat Çekti

Güncelleme:

Davutoğlu'nun karşısında rahat oturuşuyla dikkat çeken Kerry'nin, bugün Paris'te gerçekleşen buluşmalarındaki fotoğraflarında Davutoğlu'yla samimi halleri dikkat çekti.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun karşısında ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin rahat bir şekilde oturması tepki toplamıştı. Bugün Paris'te gerçekleşen görüşmelerinde ise iki ismin samimi halleri dikkat çekti.



DAVUTOĞLU VE KERRY'NİN SAMİMİ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Öğlen saatlerinde geçilen bu kare 'Kerry'nin diplomasi ve nezaket teamüllerini zorladığı' yorumlarına neden olduktan sonra, bu kez, akşam saatlerinde ajanslar ikilinin görüşmesinden yeni kareler geçti. Bu defa yanlarında Katar Dışişleri Bakanı da bulunan Davutoğlu ve Kerry'nin samimi halleri dikkleri çekti.



DIŞİŞLERİ: GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ ÖNEMLİ

ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin diplomatik teamüllerin dışına çıkan oturuşunu ile ilgili Türk Dışişleri Bakanlığı kaynakları, "görüşmenin içeriği daha önemli" değerlendirmesinde bulundu.

"TOPLANTIDA ÇOK ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI"

Paris'te Davutoğlu ile Kerry arasında gerçekleşen toplantının Gazze'ye yönelik İsrail operasyonlarını sonlandırmayı amaçladığına dikkat çeken Dışişleri kaynakları, "toplantıda çok önemli konular ele alındı. Rahat ortamda gerçekleşen bir çalışma toplantısıydı. İki bakan da ceketsizdi. Amaç, çok ciddi konuları, çok yoğun şekilde ele almaktı. İçerik önemliydi" diyerek yorumladılar.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Paris Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

salim:

alan memnun veren memnun, olan canim ülkeye oluyor....

16
5
yanıtYanıtla
OLABILIRMI?:

adam yerine koymadigindan olabilirmi?

11
8
yanıtYanıtla
TR:

BİR GÜN BİZDE SİZİNLE DALGA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH KATİL AMERİKA !!!

17
1
yanıtYanıtla
hediye:

olan,masum,çocuklara,oluyor,herkes,kendini.-ve.konumumunu,düşünüyor-elbet,bir.hesaba.çekilirler,ahrette

11
0
yanıtYanıtla
zeki:

bu samimiyetten adınız çıkmasın :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title