Haberler

Darbeyi Unutturmamak Için 15 Temmuz Parası Biriktirdi

Kayseri'de 13 yaşındaki Mesut Karasu, 15 Temmuz darbe girişimini unutturmamak için 273 adet 15 Temmuz hatıra parası biriktirdi.

Kayseri'de 13 yaşındaki Mesut Karasu, 15 Temmuz darbe girişimini unutturmamak için 273 adet 15 Temmuz hatıra parası biriktirdi. Mesut Karasu, paraları 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlayacağını söyledi. Medine İmamhatip Okulu 7'inci sınıf öğrencisi Mesut Karasu, 273 adet 15 Temmuz parası biriktirdi. Paraları biriktirmesinin 4 ay sürdüğünü dile getiren Mesut Karasu, "Babamın verdiği paraları bakkala, fırına gidip 15 Temmuz paraları ile değiştirdim. 15 Temmuz'u unutturmamak için böyle bir şey yaptım. Paraları 15 Temmuz'da 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlayacağım" dedi.

"ÇOCUKLARIMIZA 15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ"

Anne Havva Karasu ise meblağ çok büyük olmasa da çocuğunun hain darbe girişimini unutmaması için kendisine destek olduklarını söyledi. Havva Karasu, "Oğlumun paraları tek tek okuldan, arkadaşlarından değiştirerek getirdiğini gördüm. Ne yapacağını sordum, 'hatıra olsun diye biriktiriyorum' dedi. Baktım, heves ediyor, tek tek biriktiriyor, babası harçlık verince onu fırından, bakkaldan değiştirip geliyor, biz de destek olduk. 4 ay gibi kısa bir sürede birike birike bu sayıya ulaşmışız. Önemli olan çocuğuma, gelecek nesillere bu darbe girişimini unutturmamak. Meblağda fazla bir şey yok ama önemli olan o duyguyu verebilmek. Bir daha darbelerin yaşanmaması için çocuklarımıza zamanında bu duyguyu aşılamalıyız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

(Selma Kara/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Karasu Politika Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı?
Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

title