Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arap Prensin Dikkat Çeken Benzerliği

Güncelleme:

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Arap prenslerden birinin benzerliği dikkat çekti.

Dün sabah erken saatlerde, 91 yaşında hayata gözlerine yuman Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

DİKKAT ÇEKEN BENZERLİK

Erdoğan, yeni kral Selman bin Abdulaziz ve kraliyet ailesinin bireyleriyle saf tutarak, önce ikindi, ardından da cenaze namazını kıldı. Suudi prenslerin de saf tuttuğu cenaze namazı öncesi, camide bekleyen Erdoğan ile bir Suudi prensin benzerliği dikkat çekti.

ERDOĞAN'A YAKIN OTURDU

Anadolu Ajansı'nın geçtiği karede, Erdoğan'a çok yakın oturan bir Suudi prens, Cumhurbaşkanı'na olan benzerliğiyle dikkat çekti.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sultan Abdülaziz Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

500

Yorumlar (134)

akppk liler sizi:

tarisi erdoganin basina issallah yakinda erdoganida kefenle görmek nasip olur

36
59
yanıtYanıtla
AyhanMobil-IOS:

Türk degilki zaten

43
35
yanıtYanıtla
meshepsizmobilWeb@haberler.com:

Bunlar klonlanip cogaltiliyor yakinda bütün dünya bu tiplerle yasamaya mecbur kalacak

41
34
yanıtYanıtla
muhsin yazıcı:

tayyip araplarla iç içe olmaktan arapa benzedi.

43
28
yanıtYanıtla
BERKE SABANCI:

HER ZAMN LAZIM BAŞIMIZIN TACI O OLMASAYDI TÜRKİYE NIN VAR OLDUĞNU ÇOĞU ÜLKE BİLMEYECEKTİ

25
43
yanıtYanıtla
Muhtar:

Amman dikkat. Bu dünyaya bir tanesi bile fazla. . .

41
21
yanıtYanıtla
@mobilWeb@haberler.com:

Birdiler iki oldular

34
26
yanıtYanıtla
seher:

Çok vahim bir tespit var. AKP ye 100/50 destek verenler genelde ''RUH hastası'' . . Bunlar tedavi olması gerek. . Tayyib ne yaparsa hemen OK diyorlar. . Neden? Sorgulama yok? Bu insanlar tamam ''geri zekali'' da. . . . neden yapıyor diye sora zekası da yok? Yarin Tayyib dese ki ben ''Peygamberim'' hemen OK derler. .

37
23
yanıtYanıtla
DOĞULU:

TAYYİP''E KÜFREDEN ALLAH ONUN ÖMRÜNÜ DE TAYYİBE VERSİN İNŞALLAH ALLAH ONU SİZİN BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN AMİN.

23
31
yanıtYanıtla
Müslüm El Zin:

gerçek bir müslümanın milyarlarca doları olmaz olursa o haram yemiştir fukaranın hakkına girmiştir ateşi bol olsun qral bozuntusunun

40
12
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title