Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yazar Şenler'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bezmiâlem International Clinic'te tedavi gören yazar Şule Yüksel Şenler'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi International Clinic'te tedavi gören yazar Şule Yüksel Şenler'e sürpriz bir ziyarette bulundu.

BAKÜ'DEN DÖNDÜ, HASTANEYE GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'den İstanbul'a döndü. Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan, Vatan Caddesi'nde bulunan Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

YAZAR ŞENLER'E 1 SAATLİK ZİYARET

Erdoğan'ın hastanede 'Huzur Sokağı' kitabının yazarı Şule Yüksel Şenler'i ziyaret ettiği öğrenildi. Erdoğan hastanede 1 saati aşkın bir süre kaldı.

ÇIKIŞTA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Erdoğan, hastane çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan'ın korumaları çocuklara oyuncak dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şule Yüksel Şenler Emine Erdoğan Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (81)

demokrat:

Anayasaya bu kadar aykırı olan kendisine nasıl sayın cumhurbaşkanı dedirtebilir? Bu kadar açıkca yalan yere yemin eden nasıl muslümanım diyebilir? Bunun arkasında olan paçavraların çoğu salAK faşıstdir ve geri kalanı kurnaz menfaatcı.

22
21
yanıtYanıtla
demokrat:

Allaha şükür, bütün dünya artık şerefi kadar tarafsız olanın Türkiyeyi temsil etmediğinı biliyor. Bunu seçimde bütün gücüyle ispatlamışdır. Tek temsil ettiği kısım salAK alt tabaka koyunları, cahil şeriyatcılar ve tek ceblerine düşkün olan menfaacılar, yani ülkenin otlakçıları. Vatandaşın yüzde 60ı artık temizde.

32
9
yanıtYanıtla
cobanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adami ALLAH turk milletinin basindan eksik etmesin cok zeki we akilli biri

26
15
yanıtYanıtla
Süleyman ŞahmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu vatan bu millet bu din Ölmez Reis. Tekrardan büyük dirilişe

25
13
yanıtYanıtla
ref:

bakanların ve sen ve cocukların hesap vereceksin

15
22
yanıtYanıtla
ASIL TÜRK PARTİSİ,MAZLUMUN PARTİSİAKPmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onu ve Davutoğlu nu çok seviyorum. İkisi de liderler.helal olsun

19
18
yanıtYanıtla
S.B.:

BU CUMHURBAŞKANI CUMHUR BAŞKANI OLALI HİÇ AVRUPA ÜLKELERİNİ ZİYARET ETTİ Mİ, ALMANYAYI, FRANSAYI, HOLLANDAYI FALAN, YANİ GİTTİĞİ ÜLKELER NE BİLEYİM, BOSNA HERSEK, AZERBAYCAN GİBİ ÜLKELER, DİĞER ÜLKELERDEN YA DAVET GELMİYOR, YADA VİZE VERMİYORLARDIR. , BELKİ DE SEVMİYORLARDIR . . . . . . . . . . . NEYSE, BİR DAHA Kİ SEFERE DE MALAYSİYA''YA GİDER, ONLAR ONU ÇOOOK SEVİYOR. . . . . .

13
21
yanıtYanıtla
musa:

Sen bu yolda Alem-i islama hizmet için yürüdükçe her zaman yanındayız.

21
12
yanıtYanıtla
buse incimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Halkın adamı sayın cumhurbaşkanım seni alah başımızdan eksik etmesin lider gibi lidersin

19
13
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

AKP SİZ HÜKÜMET, ÜLKEDE SÜKUNET......

12
14
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title