Haberler

Çorum Laçin Özel Bakım Merkezinde Anlamlı Sergi Açılışı

Güncelleme:

Sergi açılışı İlçe kaymakamı Atıf Çiçekli, İlçe Belediye Başkanı Erdal Altuntaş ve Jandarma Komutanı Hamza Doğmuş tarafından gerçekleştirildi.

17 Aralık 2012 tarihinden itibaren, Özel Çorum Bakım Merkezi ve Laçin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan nakış kursunda bakım merkezinde kalan kişilerin hazırlamış olduğu ürünlerin sergilendiği sergi açılışı İlçe kaymakamı Atıf Çiçekli, İlçe Belediye Başkanı Erdal Altuntaş ve Jandarma Komutanı Hamza Doğmuş tarafından gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert, daire amirleri, okul müdürleri Halk eğitimi merkezi nakış öğretmenleri ile birlikte vatandaşların katıldığı açılış programında bir konuşma yapan Laçin kaymakamı Atıf Çiçekli Hayat boyu öğrenme olarak değerlendirdiğimiz halk eğitimi faalityetleri 7 den yetmiş yediye bütün vatandaşlarımızın eğitiminin yapıldığı kurumlar olarak ülkenin kalkınması, sosyal kültürün yerleşmesi, eğitim hakkının geniş kitlere yayılması açısından önem arz etmektedir. Serginin açışlında emeği geçenleri tebrik ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title